Slimin fazla yer kaplamaması dışında öyle çok elle tutulur bir avantajı yok. PS5 ile aynı cihazlar. Ayrıca eski model diye bir şey de yok. ikisi birbirinin aynı, ne yeni, ne eski.PS5 Slim'i almayı düşünüyordum ama internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs. diye kararsız kaldım. Gidip eski modeli mi almalıyım yoksa Slim için beklemeli miyim?
Büyük ihtimalle ps5 slim daha pahalı olacaktır. Ps5 slim Türkiye’ye geldiği zaman sizin bütçenize uyuyorsa ps5 slim alın bence. Ps5 ile slim arasındaki farklarda şunlar. Tasarım farkı var. Ps5 slim daha ince daha hafif daha küçük ve ps5 slimde 1 tb ssd var. Ps5 slim bütçenize uyarsa ps5 slim alın.PS5 Slim'i almayı düşünüyordum ama internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs. diye kararsız kaldım. Gidip eski modeli mi almalıyım yoksa Slim için beklemeli miyim?
Hocam daha cihaz çıkmadı nasıl diyorlar bunlarıinternette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs.
PS5 Slim'i almayı düşünüyordum ama internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs. diye kararsız kaldım. Gidip eski modeli mi almalıyım yoksa Slim için beklemeli miyim?
PS5 Slim'i almayı düşünüyordum ama internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs. diye kararsız kaldım. Gidip eski modeli mi almalıyım yoksa Slim için beklemeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.