PS5 mi PS5 Slim mi?

GeCe1907

Hectopat
Daha fazla  
PS5 Slim'i almayı düşünüyordum ama internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs. diye kararsız kaldım. Gidip eski modeli mi almalıyım yoksa Slim için beklemeli miyim?

PS5 Slim'i almayı düşünüyordum ama internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs. diye kararsız kaldım. Gidip eski modeli mi almalıyım yoksa Slim için beklemeli miyim?
Slimin fazla yer kaplamaması dışında öyle çok elle tutulur bir avantajı yok. PS5 ile aynı cihazlar. Ayrıca eski model diye bir şey de yok. ikisi birbirinin aynı, ne yeni, ne eski.

Bekleyip göreceğiz, piyasaya çıkınca anlaşılır neyin ne olduğu. Eğer bir sıkıntı yoksa Slim daha mantıklı tabii ki 1TB depolaması falan var. Ama öyle şeylerin olduğunu hiç sanmıyorum zaten.

Büyük ihtimalle ps5 slim daha pahalı olacaktır. Ps5 slim Türkiye’ye geldiği zaman sizin bütçenize uyuyorsa ps5 slim alın bence. Ps5 ile slim arasındaki farklarda şunlar. Tasarım farkı var. Ps5 slim daha ince daha hafif daha küçük ve ps5 slimde 1 tb ssd var. Ps5 slim bütçenize uyarsa ps5 slim alın.

internette birkaç yazı gördüm, Slim almayın sıvı metal macun gitmiş, soğutucu bloklar gitmiş vs.
Hocam daha cihaz çıkmadı nasıl diyorlar bunları :) büyük ihtimalle fiyaskodur hocam. Ps5 ve Xbox içinde aynısını diyorlardı hepsi sahte çıktı yani içiniz rahat olsun problem olmaz.

Saçma saçma her konsol veya konsol modeli çıkarken söylenen aynı fiyasko sözler PS5 Slim alın daha yeni ve daha iyi olur sizin için 😀

İçini açan YouTuber'lerin videosuna bak içinde hala sıvı metal macun var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı