PS5 mi PS5 Slim mi?

trent

Centipat
Daha fazla  
Ben PS5 Slim diskli versiyonunu almayı düşünüyorum da bazıları diyor Slim daha iyi falan diye kararsız kaldım. Slim mi alsam yoksa normal mi alsam? Farkını bilen biri yazabilir mi veya önerisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PS5 Slim diskli versiyonunu almayı düşünüyorum da bazıları diyor Slim daha iyi falan diye kararsız kaldım. Slim mi alsam yoksa normal mi alsam? Farkını bilen biri yazabilir mi veya önerisi olan?
PS5 slim diskli almayı düşündüğünüzü, ama bazıları slim daha iyi dediği için kararsız kaldığınızı söylemişsiniz. Cümlenizde bir hata var bu nasıl bir soru? Neyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Aralarındaki tek fark Slim'ler birazcık daha fazla ısınıyor. Bence Slim çünkü kapladığı alan daha az ve internette daha ucuza bulunabiliyor.

Her ikisini de kullanan birisi olarak hiçbir fark yok hatta standart olan modelim slime gore daha fazla isiniyordu hangisini ucuz bulabilirsen onu al derim ben.

Farketmez ikisi hangisini daha uygun bulduysan al

fat almanı öneririm ancak slim daha ucuza bulursan slim al. arkadaşımda ps5 slim var çok hızlı ısındığını söylemişti.

fat almanı öneririm ancak slim daha ucuza bulursan slim al. arkadaşımda ps5 slim var çok hızlı ısındığını söylemişti.
Bende ki slim sorun yaşamıyorum ben. Isınsa bile fan sesini arttırmiyor demek ki o sıcaklık değeri konsol için yüksek değil. Gece kulaklığı çıkarıp fan sesine kulak versem bile duymuyorum.
Sıcaklık olarak diğerlerine göre biraz daha ısınan oyunlar:
Last of us part 2 remastered
Gta5
Uncharted
FIFA

Orta derece ısınma
God of War
Rdr 2

Isınma yok denecek kadar az:
Pubg
Cod 4 mw remastered
Cod mw 2019
Bf1
De
Hiçbir zaman elimi yakacak seviyeye gelmedi, fan sesini de çok az duydum.

Bir de 200 GB fazla yer var slimde 2-3 oyun demek.

Bende ki slim sorun yaşamıyorum ben. Isınsa bile fan sesini arttırmiyor demek ki o sıcaklık değeri konsol için yüksek değil. Gece kulaklığı çıkarıp fan sesine kulak versem bile duymuyorum.
Sıcaklık olarak diğerlerine göre biraz daha ısınan oyunlar:
Last of us part 2 remastered
Gta5
Uncharted
FIFA

Orta derece ısınma
God of War
Rdr 2

Isınma yok denecek kadar az:
Pubg
Cod 4 mw remastered
Cod mw 2019
Bf1
De
Hiçbir zaman elimi yakacak seviyeye gelmedi, fan sesini de çok az duydum.

Bir de 200 GB fazla yer var slimde 2-3 oyun demek.
En çok fifa ile Ragnarok ısıtıyor bende

Technopat Haberler

Geri
Yukarı