PS5 mi, Xbox Series X mi?

leninD

Kilopat
Dostlar herkese merhaba.

Ben daha çok sanal değil fiziksel olarak oyun DVD'sini elimde tutmayı daha çok severim. Kütüphanemi öyle fiziksel anlamda kalabalık görmek beni mest eder, bu dediğim dikkate alınacak şekilde hangi konsolu tercih edersiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bütçem var diyorsanız PS almanızı öneririm oyunlarda daha verim atabilirsiniz fakat oyunlar inanılmaz pahalı, Xbox alırsanız oyundan cok tasaruf edersiniz FC 24 200 TL'ye aldım bir de Game Pass gibi bir nimet var.

Merhaba bütçem var diyorsanız PS almanızı öneririm oyunlarda daha verim atabilirsiniz fakat oyunlar inanılmaz pahalı, Xbox alırsanız oyundan cok tasaruf edersiniz FC 24 200 TL'ye aldım bir de Game Pass gibi bir nimet var.

Ya Online olarak değil de daha çok CD'si elimde olsun istiyorum PS de bulunan oyunları Xbox'ta da oynayabilir miyim PS için özel çıkmış oyunlar harici Hades veyahut buna benzer oyunlar.

Oyuncu bilgisayarın varsa düşünmeden PS5.

Oyuncu bilgisayarın varsa düşünmeden PS5.

Bilgisayar var ama oyuncu bilgisayarının etkeni nedir burada.

Ya Online olarak değil de daha çok CD'si elimde olsun istiyorum PS de bulunan oyunları Xbox'ta da oynayabilir miyim PS için özel çıkmış oyunlar harici Hades veyahut buna benzer oyunlar.

Evet var ama hepsi değil örnek Last of Us vs. Xbox öneririm ama siz bilirsiniz.

Kararsız kalıyorum bu konuda alırsam keşke PS5 alsaydım demek istemiyorum.

Bilgisayar var ama oyuncu bilgisayarının etkeni nedir burada.

Neredeyse Xbox'ın tüm oyunları PC de var ben PC Game Pass alarak bir sürü oyuna erişebiliyorsun ve tek eksiğin 9.nesil Xbox kolun :D ama PS5 da olan oyunlar PC de yok. Mesela God of War, Spider-Man vb unchertead gibi onlarda yavaş yavaş PC'ye geliyor. Şahsen PS5 ölü dönemini yaşıyor. Canlanacağı dönem GTA 6 olacaktır. Onu da PS5 30 FPS oynatır. PS5 Pro gelecek. Tercih meselesi.

Eğer CD istiyorsan zaten XBOX kullanmak bu konuda zulüm olur size. Aynı oyunun kutulu PlayStation hali çok daha ucuz olur, kolayca bulunur, rahatça satılır. Dijital kullanım odaklı olsaydınız XBOX daha avantajlı olurdu. Gamepass olsun, eski oyunlara desteği olsun, Türkiye mağazasındaki fiyatları olsun. Özel oyunlar ve CD muhabbeti için PlayStation almak sizin için daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı