PS5 mi Xbox Series X mi?

kornstyla

Decapat
Sorum başlıktaki gibi. Elimde her oyunu en yüksek ayarlarda 60 FPS üstünde oynatacak bir laptop var. Lakin FC 25'te profesyonel olarak ilerlemek istediğim için bir konsola geçiş yapmak istiyorum. Anlaşılacağı üzere vaktimin yarısını FC 25 oynayarak geçireceğim ama diğer büyük oyunları da arkadan yavaş yavaş oynayacağım. Sizin öneriniz nedir benim için, hangi konsolu almalıyım? Cihazların artıları ve eksileri nelerdir? (İlk konsolum olacak.)

Sadece FC 25 oynayacaksanız ve arada oyunlara öyle büyük paralar atarım diyorsanız bence alın ama mantıkken Xbox TR için en mantıklısı.

Bilgisayarın zaten varsa PS5 almak en mantıklısı.

PlayStation 5 artıları:

1- Özel oyunları erkenden oynama ve hatta direkt bazılarına özel olarak erişme [Bloodborne gibi]

2- PS Plus Deluxe gibi bir sistemi Game Pass ile aynı fiyata satın alma

3- PS4 oyunlarıyla geriye uyumluluk ve destekleyen oyunlarda [RDR2 gibi] PS4 Pro modu.

4- Sony firmasının hala sürdürdüğü 2 haftada bir PSN indirimi fırsatları.

Xbox Series X artıları:

1- Game Pass

2- Bazı oyunlar gerçekten çok ucuz.

3- Xbox Classic, Xbox 360 ve One oyunlarıyla geriye uyumluluk ve destekleyen eski oyunlarda 60 FPS desteği.

Sadece FC 25 oynayacaksanız ve arada oyunlara öyle büyük paralar atarım diyorsanız bence alın ama mantıkken Xbox TR için en mantıklısı.
Dediğiniz gibi olacak. Konsolda geçireceğim vaktimin 4'te 3'ünü FC 25 oynayarak geçireceğim.

Bilgisayarın zaten varsa PS5 almak en mantıklısı.
Bunun sebebi zaten Gamepass'in bilgisayarda olması mı?

Peki sizce PS Plus mı daha iyi Game Pass mi?

Ben iki tarafı da deneyimlemiş biri olarak PS Plus için kendimi daha yakın buluyorum. Çok fazla AAA oyunu var. Bloodborne, TLOU, God of War, Demon Souls, RDR2 vs.

Dediğiniz gibi olacak. Konsolda geçireceğim vaktimin 4'te 3'ünü FC 25 oynayarak geçireceğim.

Bunun sebebi zaten Gamepass'in bilgisayarda olması mı?

Xbox'ın kendi özel oyunları yok. Tek farkı gamepass ve zaten bilgisayarda bulunan oyunlar. PS5'in en azından kendi özel oyunları var ve daha önce konsolun olmadıysa veya bilgisayarda Playstation oyunlarını oynamadıysan PS5 alıp PS PLUS ile beraber eski özel oyunları da oynayabiliyorsun neredeyse bedava fiyata.

Ben iki tarafı da deneyimlemiş biri olarak PS Plus için kendimi daha yakın buluyorum. Çok fazla AAA oyunu var. Bloodborne, TLOU, God of War, Demon Souls, RDR2 vs.
Bana da o cazip geldi. Galiba yakında GTA 5'de eklenecekmiş falan. Game Pass tarafına bakınca ilgimi çeken çok oyun olmadı. Şöyle düşünüyorum zaten, eğer ilgimi çeken seveceğim bir oyun olursa elimde bilgisayarım var alırım Game Pass ve oynarım. Bilmiyorum yanlış mıyım?

Evet dediğiniz gibi Game Pass oyunları zaten bilgisayarda da mevcut. Bilgisayarda da oynamadım hiç PS oyunlarını. Galiba PS5 kat kat daha mantıklı benim için.

Bilgisayarınız varsa PS5 daha mantıklı. Benim de hem bilgisayarım Hem PS5'im var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…