Konu sahibi PS5 kararı vermiş olabilir ama bu ikilemde olanlar için tavsiyem PC.
PS5 oyun fiyatları sebebiyle alınmaz 5 oyun almak isteseniz konsol parası ödersiniz.
Xbox ucuz eyvallah ama her oyunu PS5 ve PC'e geliyor zaten manası kalmadı almanın.
PC alıp hem Xbox tarafından daha ucuza Game Pass alabilirsiniz hem de Epic Games indirimlerinden ucuza oyun kapabilirsiniz aynı zamanda hem PS5 hem de Xbox oyunlarınızı oynayabilirsiniz.
Hocam konsol almiyor muydunuz siz konu açmıştınız?
Hocam bende aylarin sonunda 7900 GRE alıyorum artık bu hafta içinde PS5 oyunlarini 2K Ultra 100 FPS oynamak için can atıyorum ayrıca tam zamanı gibi maşallah sonbahar ve 2025 bayağı dolu gececek.
Xbox'un exclusive oyunu yok.
Teker teker PS Store geliyor.
Forza Horizon 5: Forza Horizon 5 PS5 konsoluna geliyor!
TLOU ve GoW gerçekten harika oyunlar hocam.
Sony Türkiye'yi pandikleyebiliyor fiyat konusunda ama onunda suçlusu onlar değil.
God of War 2018 PS Plus'ta mevcut.
Vazgeçtim PC kutuphanem dolu ayrıca PS5 ozel oyun için istiyordum onlarda PC'de daha ucuz ustelik çok çok daha iyi performansla zaten kart için başlamıştım daha iyi oldu bence.
Hocam konu sahibine yardımcı olmak varken yanlış bilgilendirme vermeseydiniz keşke Call of Duty daha pahalı diye atarken kasa sürümünü atmışsınız normal versiyonlar aynı fiyatta.
Bence doğru kararı vermişsiniz şimdiden hayırlı olsun.
Kişiden kişiye değişir. Sadece oyun oynamak için PC alınmamalı. Fiyatlar zaten artık benzer oranda. Steam dolarla satıyor çoğu oyun benzer fiyata geliyor. Store indirim zamanlarında baya uyguna satıyor özellikle exclusive oyunları. Bazı oyunlar abartı pahalı ama konsoldan uzak durmak için bir sebep değil. Oyun deneyimi konsolda çok daha keyifli oluyor uzun saatler geçiricekseniz asla pc almayın oyun için.Konu sahibi PS5 kararı vermiş olabilir ama bu ikilemde olanlar için tavsiyem PC.
PS5 oyun fiyatları sebebiyle alınmaz 5 oyun almak isteseniz konsol parası ödersiniz.
Xbox ucuz eyvallah ama her oyunu PS5 ve PC'e geliyor zaten manası kalmadı almanın.
PC alıp hem Xbox tarafından daha ucuza Game Pass alabilirsiniz hem de Epic Games indirimlerinden ucuza oyun kapabilirsiniz aynı zamanda hem PS5 hem de Xbox oyunlarınızı oynayabilirsiniz.
Hocam konu sahibine yardımcı olmak varken yanlış bilgilendirme vermeseydiniz keşke Call of Duty daha pahalı diye atarken kasa sürümünü atmışsınız normal versiyonlar aynı fiyatta.
Bence doğru kararı vermişsiniz şimdiden hayırlı olsun.
Kişiden kişiye değişir. Sadece oyun oynamak için PC alınmamalı. Fiyatlar zaten artık benzer oranda. Steam dolarla satıyor çoğu oyun benzer fiyata geliyor. Store indirim zamanlarında bayağı uyguna satıyor özellikle exclusive oyunları. Bazı oyunlar abartı pahalı ama konsoldan uzak durmak için bir sebep değil. Oyun deneyimi konsolda çok daha keyifli oluyor uzun saatler geçiricekseniz asla PC almayın oyun için.
Herkes korsan oyun oynamıyor. Ayrıca Ragnarok indirimde 1100 civarına düşüyor bilgisayarda bu indirimi alana kadar 2 sene daha geçer. İndirim olduğunda komik fiyatlara düşüyor PS store oyunları. Plus gibi kardeşlik gibi kutulu oyun alıp takas etme gibi ucuz yöntemleri saymıyorum bile.Steam dolarda ama yeni çıkacak FF16 ve ragnarok alsan 2800 lira yapıyor PS5 de sadece ragnarok 2800 lira bedava oynama yolları da çok PC oyun konusunda çok ucuz paran varsa oyun için PC alınır.
Herkes korsan oyun oynamıyor. Ayrıca ragnarok indirimde 1100 civarına düşüyor bilgisayarda bu indirimi alana kadar 2 sene daha geçer. İndirim olduğunda komik fiyatlara düşüyor PS Store oyunları. Plus gibi kardeşlik gibi kutulu oyun alıp takas etme gibi ucuz yöntemleri saymıyorum bile.
Kişiden kişiye değişir. Sadece oyun oynamak için PC alınmamalı. Fiyatlar zaten artık benzer oranda. Steam dolarla satıyor çoğu oyun benzer fiyata geliyor. Store indirim zamanlarında bayağı uyguna satıyor özellikle exclusive oyunları. Bazı oyunlar abartı pahalı ama konsoldan uzak durmak için bir sebep değil. Oyun deneyimi konsolda çok daha keyifli oluyor uzun saatler geçiricekseniz asla PC almayın oyun için.
Üstteki yazım sizin mesajınızada bir yanıt olabilir hocam insanlar sadece yeni çıkan oyunları almiyor eski oyunlardaki fiyat farkı bir çok oyunda fazlasıyla var aynı zamanda büyük kitlelere hitap etmesede bazı daha az bilinen yeni çıkacak oyunlardada farklar var Disney Epic Mickey Rebrushed oyunu mesela aynı zamanda çok yeni bir oyun olan Hogwarts Legacy'de fark çok fazla.CoD konusundaki hatamı fark ettim evet, mesajım Xbox PS Store göre daha ucuz diyen arkadaşa idi.
Yeni çıkan/çıkacak oyunlarda hiçbir fiyat avantajı yok Xbox'un PS Store göre bunu anlatmaya çalışmıştım.
Yeni oyunlar benzer fiyat etiketinde çıkıyor artık. Mena fiyatlandırma mevzusu yüzünden arada farklar oluşuyor. Oha verilmez denecek farklar yok artık yeni oyunlarda çoğu zaman tabii istisnaları var. İndirimleri çok sağlam oluyor PS Store'un. Biraz baktım baya kaliteli oyun var uygun fiyatlara oyundan oyuna değişiyor pahalılık mevzusu. Zaten konsol bu yüzden ikinci alınması gereken bir cihaz. Atomic heart mesela gold edition pcde 20 dolar konsolda 60 dolar. Bu tarz farkın çok olduğu oyunları orta kalite bi bilgisayarda oynayıp geçmek gerekiyor. Cd ile ikinci el oyun almak da çok güzel bir opsiyon oyna sat. Satmayacaksan bile ucuza almış oluyorsun.Hayır değil hocam nereye benzer oranda PS Store fiyatlarından haberiniz var mı? Epic Games'ten rastgele bir oyuna bakın ve aynı oyunun PS Store fiyatına bakın anlarsınız farkı Xbox PC'den bile ucuz evet ama PS Store 80 euro gibi bir fiyattan satiyor oyunları.
Üstteki yazım sizin mesajınızada bir yanıt olabilir hocam insanlar sadece yeni çıkan oyunları almiyor eski oyunlardaki fiyat farkı bir çok oyunda fazlasıyla var aynı zamanda büyük kitlelere hitap etmesede bazı daha az bilinen yeni çıkacak oyunlardada farklar var Disney Epic Mickey Rebrushed oyunu mesela aynı zamanda çok yeni bir oyun olan Hogwarts Legacy'de fark çok fazla.