PS5 mi? Xbox X mi?

PS5 hocam, uzun süre Xbox kullanan biri olarak söylüyorum, rezil ettiler kendilerini, Microsoft özel oyunları teker teker PS5 için gelecek diyorlardı, Sea of Thieves geldi Forza Horizon 5 ise duyuruldu, Xbox artık oyunlara değil servise odaklı bir entertainment aracı, yeni nesil konsolunu bile Gaming değil entertainment olarak duyurdular.

Aslında iki konsol da bayağı bir hayal kırıklığı yarattı. İki tarafta doğru düzgün özel oyun çıkaramadılar. Onun için konsol yerine PC almak kesinlikle daha mantıklı.

Forza 5 ve SoT harbiden gelecekse PS5 daha mantıklı gelmeye başladı şu an.

Fanboy değilim arkadaşlar fakat PS 5 özel oyunları bence Xbox'ı her türlü ikiye katlar. Bütçe yetmiyorsa tabii ki Xbox düşünülebilir.

Evet eski oyunları bile düşürmüyorlar diye duymuştum. Fiyat politikası biraz düzelse arada kalmadan PS5 derim de fiyatlar yüzünden Xbox devreye giriyor.

İndirimlerde PS Store çok büyük avantaj sağlıyor hocam onu da unutmamak lazım.

Evet eski oyunları bile düşürmüyorlar diye duymuştum. Fiyat politikası biraz düzelse arada kalmadan PS5 derim de fiyatlar yüzünden Xbox devreye giriyor.
bende ps5 kullanıcısıyım ztn.fiyat politikası son zamanlarda çok saçmaladı o kadar hızlı zam yapıyorlarki bazen standart sürüm extra içerik olan sürümlerden daha pahalı gözüküyor indirim olmamasına rağmen.
geçen gün ps plus paketlerinin içeriğini görüntüleyebilceğin kısımda essential paketi arapça fln yazıyordu. adamlar türkiyeyi unuttu bildiğin

Konuyu açarken Xbox ağır basıyordu. (F/P'den dolayı)
PS5'e kaydım şu an. Bir kaç oyun satın alırım indirim oldukça da exclusive oyunları denemiş olurum hem.

Konuyu açarken Xbox ağır basıyordu. (F/P'den dolayı)
PS5'e kaydım şu an. Birkaç oyun satın alırım indirim oldukça da exclusive oyunları denemiş olurum hem.

Exclusive olarak gerçekten geniş bir kütüphanesi var.

The Last of Us part ı-ıı

God of War 2018 ve God of War: Ragnarök.

Detroit Become Human.

Ghost of Thusima Türkçe dil desteği barındıran exclusive oyunlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…