PS5 mi? Xbox X mi?

TLOU ve GOW'ı merak ediyordum. Eşimle oynamak içinde 2 kişilik oyunları araştırıyordum it takes two mesela Xbox kütüphanesinde var. PS5'de 2K'ya yakın

Fanboy değilim arkadaşlar fakat PS 5 özel oyunları bence Xbox'ı her türlü ikiye katlar. Bütçe yetmiyorsa tabii ki Xbox düşünülebilir.

Xbox'un exclusive oyunu yok.

Teker teker PS Store geliyor.

Forza Horizon 5: Forza Horizon 5 PS5 konsoluna geliyor!

TLOU ve GoW'ı merak ediyordum. Eşimle oynamak içinde 2 kişilik oyunları araştırıyordum It Takes Two mesela Xbox kütüphanesinde var. PS5'te 2K'ya yakın

TLOU ve GoW gerçekten harika oyunlar hocam.

Sony Türkiye'yi pandikleyebiliyor fiyat konusunda ama onunda suçlusu onlar değil.

God of War 2018 Ps Plusta mevcut.

Orası öyle hocam ama Microsoft yine de bu konuda daha iyi. Türkiye'ye özel fiyat politikası vs. Sony birazda enflasyon dolar vs bahane ederek abarttı
Son kararım PS5 artık hanımla birlikte alır alır oynarız oyunları. Zaten dualsense aklımı çeliyordu konu açarak kafamı rahatlatmış oldum. Çok teşekkürler hocam

Hocam son bir soru PS5 mi PS5 slim mi peki? İthalatçı garantili Bilkom garantili ve
Hocam son bir soru PS5 mi PS5 slim mi peki? İthalatçı garantili Bilkom garantili ve hangi PS5 kodu alınmalı bayağı şey çıkıyor karşıma...

Son düzenleme:

Hocam öncelikle PS5 fat kasa alacaksanız ürün kodlarına dikkat edin, bazı modelleri sorunlu sıvı metal akıtma gibi sorunları var dik kullanımda, ben Slim almanızı tavsiye ediyorum o hatasız çıktı 3-4 derece daha sıcak çalışabilir ama yapacak bir şey yok fat kasayla performans farkı yok , garanti konusunda ise arkanda bir muhattabın olması açısından Bilkom garantili cihaz almanı öneririm, ithalatçı kötü demiyorum fakat Bilkom'a göre daha fazla uğraşırsınız. Servis sıkıntısı vs.

Anladım hocam PS5 slim Bilkom garantili diyorsunuz kodu önemsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…