PS5 mi? Xbox X mi?

İki konsol da var zaten ne kendimi avutacağım. Birçok oyun sektöründeki kişi 6 ay içinde geleceğini düşünüyor. RDR2 bile 1 yılda geldi. GTA sadece konsolda satan bir oyun değil.

En erken 2026 sonunda gelebilir diyorlar bu daha da surmesi muhtemel bir durum Rockstar Microsoft Sony'le anlaşmalar yapıyor birçok kişi konsollar için GTA6 almakta.

Hocam aslında bu fiyatlar Sony şirketinin suçu değil, yakın zamanda Xbox bile yapabilir bu ekonomik şartlarda.
Kısaca yaptıkları şey; Türkiye'de dolar kuru sabit kalmadığı için oynak olduğu için kimse yarın kaç lira olacağını bilmiyor, onlar da gerçek dışı zam yapıyorlar.

Hocam dediğim gibi şu an cebime gerçekten Xbox çok daha fazla hitap ediyor. Oyun istifliyorum tabiri caizse Ve doğal olarak cebimi bu kadar koruduğu için savunma gereği de duyuyorum. Yoksa her iki platformu da önceden seviyordum, bu zamlardan önce yani.

Bunun icin konsol alanlardan biride benim 2 yil ekstradan beklemek zor olacak konsolu olmayana bu oyunun cikmasina yakinda konsol fiyatlari ucus yapacaktir saticilar nedeniyle. Suan konsollar icin tam zamani bana kalirsa
Fazla hype var. Bence sıradan casual oynanışa sahip bir oyun olacak yine, Rockstar eğlenceli bir şey sunmaz.

Zaten GTA V oynayanlar online için oynuyor birde Epic Games'ten sonra daha iyi patladı.

Kendi dediginle çelişiyorsun yalnız Xbox un PS ye çıkan oyunları en çok satanlara girmedi girdiysede 1 hafta felan Xbox özel oyunlarında zaten hepsi PC de var ama dediğim gibi kendinle çelişiyorsun Xbox da dediklerinde Halo ve forza dışı kimse bilmiyor ve PS de sadece gow ve tlou var gibi söylüyorsun PS özel oyunları gow tlou uncharted ratchetch clank bloodborne killzone infamous second son horizon forbidden west ghost of tshusima Spiderman var ve hepsi aşırı üst düzey oyunlar fakat Xbox da saydiklarini kimse bilmiyor ayrıca xb PC aynı zamanda çıkartıyor xb oyunları xb PC PS de var(gelmeye başladı)PS de PC olmayan baya oyun var Xbox da hiç yok

Hocam TV'de oynamak çok daha keyifli. Küçük ekranda oynamayı sevmiyorum. Xbox fiyatları da zaten şu an bana çok ucuz geliyor. O yüzden alıp TV'de oynuyorum.
27 inç 165 Hz monitorüm. Daha ne olsun? TV'de de oynadım 4K 30 FPS. Sinematik ve kolay oyunlar neyse de (RDR 2, Last of US falan) gerçek oynanışı olan oyunlar TV'de oynanmıyor.

Yahu hocam, bir düzgün yaz gözümüz kanamasın. PS oyunları da PC'de var hepsi. En önemli oyunları şu an PC'de.

O mağazadaki oyun fiyatlarının paralarını siz veriyorsunuz, hediye almıyorsunuz. Cebinizden çıkıyor. 3-4 tane oyun var diye fanboyluk yapmayın.

En erken 2026 sonunda gelebilir diyorlar bu daha da surmesi muhtemel bir durum Rockstar Microsoft Sony'le anlaşmalar yapıyor birçok kişi konsollar için GTA6 almakta.
Direkt olarak sektörde bulunmuş biri olduğum olduğum için birçok sektörden arkadaşla görüşmüşlüğüm var ve çoğu 6 ay içinde online desteği ile birlikte PC'ye geleceğini düşünüyor. Tabii ki bu bir teori yanılma payı var ama 1 seneden uzun sürme ihtimali biraz gerçek dışı.

Fanboylugu sen yapıyorsun taninmadik bilinmedik oyunlar ucuz diye fotoğraf koymuşsun xb özel demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…