PS5 mi yeni bilgisayar mı?

Evet.

Bak bakalım, alternatifi var mıymış, yok muymuş?

Bu 3 kol arasında elimde bitek fantech Eos pro yok.

Evet.

Bak bakalım, alternatifi var mıymış, yok muymuş?

Attıklarının hiçbiri Xbox 9 nesil kolun alternatifi değil. Üstelik yanlış bilmiyorsam bu kollar tak çalıştır olmuyor. 3 parti uygulama indirmek gerekiyor.

8 bit do Ultimate C'yi takar takmaz çalışıyor. Ve Steam ile de sorunsuz çalışıyor. Diğerlerini bilmiyorum.

Steam da zaten kendi gamepad desteği var. Steam dışı çoğu platformlarda yok.

Steam da zaten kendi gamepad desteği var. Steam dışı çoğu platformlarda yok.
Dostum gamepadler hakkında gram fikrin yok ve boş konuşuyorsun. Bu gamepadlerin hepsi Zaten içlerinde Xbox 360 çipleri bulunuyor ki bu çip sayesinde PC'ye bağlayınca uygulamalar kolları XBOX 360 kolu gibi görüyor. Ha bu onları ucuz bir numara gibi düşünme bu teknik 8000TL gibi uçuk fiyatlarda olan Razer Wolverine V2 pro gibi gamepad'ler için de geçerli. Hepsi PC için full uyumlular. 9. nesilden daha iyi donanıma onla aynı fiyata ve daha ucuz olmalarına rağmen daha çok özelliğe sahipler.

Algılıyor hocam programsız. Xbox ile anlaşmalı bir firma zaten kendisi.

Hepsi tak çalıştır. Hepsi de alternatifi. Hall efect olanlar daha bile iyiler.

Dostum gamepadler hakkında gram fikrin yok ve boş konuşuyorsun. Bu gamepadlerin hepsi Zaten içlerinde Xbox 360 çipleri bulunuyor ki bu çip sayesinde PC'ye bağlayınca uygulamalar kolları Xbox 360 kolu gibi görüyor. Ha bu onları ucuz bir numara gibi düşünme bu teknik 8000TL gibi uçuk fiyatlarda olan Razer Wolverine V2 Pro gibi Gamepad'ler için de geçerli. Hepsi PC için Full uyumlular. 9. nesilden daha iyi donanıma onunla aynı fiyata ve daha ucuz olmalarına rağmen daha çok özelliğe sahipler.

Korsan oyunlarda bile tak çalıştır çalışıyor 8BitDo

Haklısınız hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı