PS5 mi yoksa masaüstü sistem mi?

PS5'e özel oyun kavramı kalmadıysa bile aynı fiyata toplayacağınız sistem oyun oynatmayacaktır. PS5 performansı için en azından 25-30K sadece kasaya vermelisiniz. Maddi durum el veriyorsa PC daha iyi olacaktır.
17-18 bin liraya sıfır RTX 4060'lı hazır sistemler var. Performans anlamında PS5'i ve Series X'i tokat manyağı yapar.

17-18 bin liraya sıfır RTX 4060'lı hazır sistemler var. Performans anlamında PS5'i ve Series X'i tokat manyağı yapar.
Tamam'da bunun klavyesi faresi monitörü vs vs var. 25'e anca tüm sistemi toparlar.

Eğer konforlu olayım koltuğuma uzanıp rahat rahat oynayım derse GTA 6 bile series S konsoluna gelecek sen düşün. Her oyunu rahatça oynar. PS plus ve gamepass ile yıllık çok fazla para vermeden de birsürü oyuna erişimi olur.

Ayrıca konsolların 2. elde nasıl rahat satıldığını anlatmama gerek bile yok. Oyunlarını oynar 2-3 sene sonra PC isterse de konsolları satar tekrar ele geçen paraya PC toplar. PC aldığın zaman 2. el olarak çok fazla fiyatta eksi yiyor yıllar içerisinde konsollar okadar da eksi yemiyorlar.

Hocam ne oynayacağınıza bağlı biraz. Hikayeli ve futbol oynayacaksanız PS5 uygun olacaktır ancak FPS'de oynayacaksanız PC en mantıklısı. Fakat yine de PC alın derim. PS5'e özel oyun kalmadı neredeyse hepsi PC'ye çıkıyor zaten.

Ben yakın zamana kadar PC ve konsol kullanıcısıydım. PS4 Pro da kullandım Series S'de kullandım. Özellikle Playstation'lar ikinci elde değer kaybetmedigi gibi hızlı satılıyor ama Xbox konsollara talep yok Series S'i uzun sürdü elden çıkarmam.

Her platformun kendince avantajları ve dezavantajları var. Ama konsollar ülkemiz özelinde daha uygun fiyatlı olmalıydı diye düsunüyorum. PS5 veSeries X ortalama 18-19 binden başlıyor ki bu fiyatlara çok daha yüksek performans alabileceğim sistemler varken kendimi konsollarla sınırlamak bana cazip gelmiyor açıkçası.

Konsol'un da avantajı var. Evimde hem 3070Tİ pc hemde PS5 var. İyiki almışım diyorum. PS plus ile normalde oynamak isteyeceğim ama para vermek'te istemeyeceğim çok oyun oynadım. PC'de olmayan exclusive oyunlar vs vs desen zaten PS5 parası kadar oyunu bedava oynardım. O oyunları PC'de oynamaya kalksam PS5 kadar oyunlara ekstra para vermem gerekecekti.

Daha önceden hiç konsolu olmamış biri için PS5 tam bir nimet şuan.

PC'de Gamepass var. Konsolların bana göre en güzel yanı taşınabilir olması. Series S neredeyse el kadar konsol kücük bir çantaya atıp yazlıga arkadasa götürebiliyordum büyük konfor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…