PS5 mi yoksa Oculus Quest3 mü?

türk gamer

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda oyun için bir cihaz alacağım bu cihaz için Oculus Quest 3 ile PS 5'in arasında kaldım. Bir PC bir PS 4'üm var sizce ne tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin olun Oculus'u alınca maximum 1-2 ay sonra bir köşeye fırlatacaksınız ve bir daha asla kullanmayacaksınız. Ben PS5'ten yanayım, Oculus Quest'i heyecanla alanlar 1-2 ayda bir daha yüzüne bakmıyor.

Emin olun Oculus'u alınca maximum 1-2 ay sonra bir köşeye fırlatacaksınız ve bir daha asla kullanmayacaksınız. Ben PS5'ten yanayım, Oculus Quest'i heyecanla alanlar 1-2 ayda bir daha yüzüne bakmıyor.
Pc ile kullanacaksa cihaz uzun süre kullandırır kendini.

Bende PS4 PC ve Quest 2 var. PS4'ü toplasan 200 saat anca oynamışımdır belki bana kalırsa Quest daha eğlenceli (Quest 3 daha da gerçekçi olduğu için muhtemelen daha güzel bir deneyim sunar. ) ama bence şu an VR oyunları olarak aşırı fazla çeşit yok diyebilirim, toplasanız adam gibi belki 60-70 oyun vardır. Ha bir de PC'niz güçlüyse çözünürlüğü yükseltip oynarsanız çok güzel oluyor görüntü.

O yüzden Quest 3 daha mantıklı, zaten PC'den de çoğu oyunu oynayabilirsiniz.

Uzun süre kullandıramaz, maksimum 2 ay, hadi bilemedin 3 ay. Oyunların hep birbirini tekrar etmesi, 2 saat oynadıktan sonra göz, baş ağrıları, can sıkıcı olması başlıca sebepler.
Hocam hangi çeşit oyun sevdiğine bağlı değişir, bence şehirde ağ atarak gezmek için bile alınır ki bizim ülkede çok pahalı normalde Quest 2'den sonra VR yaygınlaştı.

Hocam hangi çeşit oyun sevdiğine bağlı değişir, bence şehirde ağ atarak gezmek için bile alınır ki bizim ülkede çok pahalı normalde Quest 2'den sonra VR yaygınlaştı.

Evet, ama bir sürü oyun yok onda, daha adamakıllı oyun çıkış yapabilmiş değil VR platformuna. Kullandıktan 2-3 saat sonra baş ve göz ağrılarıyla baş başa kalıyorsun zaten, hem konforlu bir şeyde değil.

Bende PS4 PC ve Quest 2 var. PS4'ü toplasan 200 saat anca oynamışımdır belki bana kalırsa Quest daha eğlenceli (Quest 3 daha da gerçekçi olduğu için muhtemelen daha güzel bir deneyim sunar. ) ama bence şu an VR oyunları olarak aşırı fazla çeşit yok diyebilirim, toplasanız adam gibi belki 60-70 oyun vardır. Ha bir de PC'niz güçlüyse çözünürlüğü yükseltip oynarsanız çok güzel oluyor görüntü.

O yüzden Quest 3 daha mantıklı, zaten PC'den de çoğu oyunu oynayabilirsiniz.

Kim sadece sehirde ag atmak icin 20K verir? Hadi verdin kac ay yapacaksin bunu. 100 kisiden 99'u aldiktan birkac ay sonra rafa kaldiriyor. Kaldirmasa bile nadiren cikarip oynuyor. Hani ucuz cerezlik bir sey olsa arada cikarip oynarsin da bizim ekonomide akil kari degil zengin degilsin.

Kim sadece sehirde ag atmak icin 20K verir? Hadi verdin kac ay yapacaksin bunu. 100 kisiden 99'u aldiktan birkac ay sonra rafa kaldiriyor. Kaldirmasa bile nadiren cikarip oynuyor. Hani ucuz cerezlik bir sey olsa arada cikarip oynarsin da bizim ekonomide akil kari degil zengin degilsin.
Hocam konudaki arkadaş keşke ne tür oyunlar sevdiğini vs. söyleseydi ona göre tartışsaydık. Quest 3 ile beraber muhtemelen oyun çeşitleri artacaktır. Ben kendim üzerinden düşünüyorum hikayeli oyunların çoğundan sıkıldığım için PS4'ü aldığım zamandan beri (yaklaşık 4-5 yıl olması lazım) çok az oynadım. Ama VR'da çoğu şeyi siz kontrol ettiğiniz için özgürlük hissiyatı çok sarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı