Haktan Tan Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Merhaba Minecraft aldım ama oynayamıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? (PlayStation 5 üzerinden oynuyorum) Hata böyle gözüküyor: Oturum açılamadı Microsoft hesabınıza giriş yapamadık. Realm, profiller ve mağaza eşyalarına erişim sınırlanacak. Daha sonra tekrar deneyiniz. Hata kodu: Boğulmuş
Merhaba Minecraft aldım ama oynayamıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? (PlayStation 5 üzerinden oynuyorum) Hata böyle gözüküyor: Oturum açılamadı Microsoft hesabınıza giriş yapamadık. Realm, profiller ve mağaza eşyalarına erişim sınırlanacak. Daha sonra tekrar deneyiniz. Hata kodu: Boğulmuş
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Haktan Tan dedi: Merhaba Minecraft aldım ama oynayamıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? (PlayStation 5 üzerinden oynuyorum) Hata böyle gözüküyor: Oturum açılamadı Microsoft hesabınıza giriş yapamadık. Realm, profiller ve mağaza eşyalarına erişim sınırlanacak. Daha sonra tekrar deneyiniz. Hata kodu: Boğulmuş Genişletmek için tıkla... Xbox hizmetleri varsa açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Haktan Tan dedi: Merhaba Minecraft aldım ama oynayamıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? (PlayStation 5 üzerinden oynuyorum) Hata böyle gözüküyor: Oturum açılamadı Microsoft hesabınıza giriş yapamadık. Realm, profiller ve mağaza eşyalarına erişim sınırlanacak. Daha sonra tekrar deneyiniz. Hata kodu: Boğulmuş Genişletmek için tıkla... Xbox hizmetleri varsa açmayı deneyin.