PS5 model önerisi

şahin çelik

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama hangi PS5'in iyi olduğunu bilmiyorum. Bilen biri bana danışabilir mi? Slim ile normal arasında ısı derece farkı var diyorlar, sizce hangisini almalıyım? CD sürüm mü digital mi?

Arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama hangi PS5'in iyi olduğunu bilmiyorum. Bilen biri bana danışabilir mi? Slim ile normal arasında ısı derece farkı var diyorlar, sizce hangisini almalıyım? CD sürüm mü digital mi?
Slim ile normal arasinda depolama haric hicbir fark yok hocam. Ayni sicakliklarda calisiyorlar. Sahsen cd li surumu tercih ederim.

Slim digital bence en mantıklısı olacaktır. Isı farkı kayda değer değil. En fazla birkaç derece sıcaktır.

Ben Slim digital kullanıyorum çok memnunum, öneririm.

Diskli almaya gerek yok. Bugünkü Türkiye şartlarında kutulu oyuna ulaşması hem zor hem de pahalı. Oyun takası da hem para hem de vakit kaybı. Dijital sürüm çok daha mantıklı. Oyunların dijital fiyatları daha ucuz, daha ucuz değilse bile çıkışından 7-8 ay sonra indirimde çok daha ucuza gelir.

PS5 Slim dijital öneririm.

Yurtdışından getirebilirsen PS5 Pro derim. Viyana'dan 25k civarına getirdim.

Teşekkür ederim, peki 2 TB 1 TB arasında gördüğüm kadarıyla fark var. 1 TB alıp aynı zamanda harici disk alsam daha iyi olur sanırım.

Slim ile normal arasinda depolama haric hicbir fark yok hocam. Ayni sicakliklarda calisiyorlar. Sahsen cd li surumu tercih ederim.

peki hocam, PS5 Slim 1 TB Digital olarak karar kıldım şuan. Bunların da üretim serileri varmış CFI 2016 PS5 Slim gibi ilk çıkan modellerde sanırım sorun var son çıkan seri hangisi oluyor

Ben Slim digital kullanıyorum çok memnunum, öneririm.
hangi seriyi kullanıyorsunuz Slim digitalde

Son düzenleme:
PS5 Pro almayacaksan kararın düz PS5'den yanaysa ve bütçen yetiyorsa diskli sürümünü al. Tamamen Dijitale bağlı kalma. Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor ama her oyunda 500-1000 TL'ye inmiyor 7-8 ay geçse de. Belki dijital ile aynı fiyata kutulu alıp oynayıp satmak istersin tamamen elinde kalmasındansa. Diskli olması burada avantaja giriyor. Yine de karar senin tabii.

Digital al keyfine bak oyunları dijital almak daha mantıklı zaten indirim vesaire kutulu oyunlar en kötü bin liradan başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…