Arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama hangi PS5'in iyi olduğunu bilmiyorum. Bilen biri bana danışabilir mi? Slim ile normal arasında ısı derece farkı var diyorlar, sizce hangisini almalıyım? CD sürüm mü digital mi?
Arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama hangi PS5'in iyi olduğunu bilmiyorum. Bilen biri bana danışabilir mi? Slim ile normal arasında ısı derece farkı var diyorlar, sizce hangisini almalıyım? CD sürüm mü digital mi?
Diskli almaya gerek yok. Bugünkü Türkiye şartlarında kutulu oyuna ulaşması hem zor hem de pahalı. Oyun takası da hem para hem de vakit kaybı. Dijital sürüm çok daha mantıklı. Oyunların dijital fiyatları daha ucuz, daha ucuz değilse bile çıkışından 7-8 ay sonra indirimde çok daha ucuza gelir.
Diskli almaya gerek yok. Bugünkü Türkiye şartlarında kutulu oyuna ulaşması hem zor hem de pahalı. Oyun takası da hem para hem de vakit kaybı. Dijital sürüm çok daha mantıklı. Oyunların dijital fiyatları daha ucuz, daha ucuz değilse bile çıkışından 7-8 ay sonra indirimde çok daha ucuza gelir.
peki hocam, PS5 Slim 1 TB Digital olarak karar kıldım şuan. Bunların da üretim serileri varmış CFI 2016 PS5 Slim gibi ilk çıkan modellerde sanırım sorun var son çıkan seri hangisi oluyor
PS5 Slim alacaksan 2 TB kovalama, 1 TB çok geniş olmasa da 4-5 AAA oyunu sığdırmaya yetiyor. Bütçe arttırmaya gideceksen PS5 Slim yerine yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yurtdışından PS5 Pro'ya yönelebilirsin.
PS5 Pro almayacaksan kararın düz PS5'den yanaysa ve bütçen yetiyorsa diskli sürümünü al. Tamamen Dijitale bağlı kalma. Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor ama her oyunda 500-1000 TL'ye inmiyor 7-8 ay geçse de. Belki dijital ile aynı fiyata kutulu alıp oynayıp satmak istersin tamamen elinde kalmasındansa. Diskli olması burada avantaja giriyor. Yine de karar senin tabii.