PS5 model seçimi nasıl yapılmalı?

ThePanixz

Megapat
Yer
Porto
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 11700F - TUF RX 6700XT - TUF Gaming B560M Plus - 16GB DDR4 3000mhz - 1TB M2 - 2TB SSD
Meslek
Üretim Mühendisi
Arkadaşlar iyi Sosyaller. PlayStation 5 almayı düşünüyorum 1TB modelinden. Ancak Slim ve normal versiyonu var. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? PS4 zamanında ısınma sorunları olduğundan bahsedilmişti. Çok fiyat farkı da yok gibi aralarında o yüzden sizlere danışmak istedim.

Sahibinden Fat kasa al, Slimler'de kimi ısındığını idda ediyor, kimi soğuk çalıştığını söylüyor. 1 sene fat son cuh kodlu kullandım, fan bile açmıyordu mübarek.
Sıfır alacağım ancak sıfır satışı çok az. Sarı siteden mi almam gerekiyor Fat kasayı?

Şubattan beri Slim kullanıyorum ısınma problemi yaşamadım, ben PlayStation'u hep Slim alıyorum çünkü fat kasadaki problemler çözülünce Slim kasa çıkar.

Fark etmez, bunlar nadir bozulan cihazlar, hangisi ucuzsa onu alın. Slim alırsanız, boyuttan tasarufunuz olur, depolamada da, 825 GB yerine 1 TB olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…