PS5 nasıl kapatılır?

Zentax93

Femtopat
Daha fazla  
2 gün önce PS5 geldi eve. Denemek için içinde gelen bedava Astro oyununu oynadım. Sonra yatacağım için kapattim bugün tekrar açtım ve oyunu deneyip kapattım ama bu sefer kapatırken oyunu da kapattım ve PS5'i kapatırken şunu gördüm. Tüm uygulamaları ve oyunları kapattıktan sonra kapat diyordu. Bugün öyle yaptım fakat ilk gün oyun açıkken kapattım. Sizce bir şey olur mu?

2 gün önce PS5 geldi eve. Denemek için içinde gelen bedava Astro oyununu oynadım. Sonra yatacağım için kapattim bugün tekrar açtım ve oyunu deneyip kapattım ama bu sefer kapatırken oyunu da kapattım ve PS5'i kapatırken şunu gördüm. Tüm uygulamaları ve oyunları kapattıktan sonra kapat diyordu. Bugün öyle yaptım fakat ilk gün oyun açıkken kapattım. Sizce bir şey olur mu?

Hiçbir şekilde sorun olmaz istediğiniz gibi kapatın. Ama oyunu kapatıp sistemi sonra kapatmayı alışkanlık hâline getirebilirsin.

Tek yapman gereken koldan ps tuşuna basıp, en sağda olması lazım ps5 sistemini kapat demek. Dinlenme moduna alırsan uyku modunda bekler kapanmaz öyle. O bahsettiğin ibarede halihazırda oyundaysan direkt kapatmaya çalışırsan oyunuda kapatacağını belirtiyor.

Hiçbir şekilde sorun olmaz istediğiniz gibi kapatın. Ama oyunu kapatıp sistemi sonra kapatmayı alışkanlık hâline getirebilirsin.

Teşekkürler alışkanlık haline getirecegim peki bu alışkanlık haline getirilmezse ne olur?

Tek yapman gereken koldan PS tuşuna basıp, en sağda olması lazım PS5 sistemini kapat demek. Dinlenme moduna alırsan uyku modunda bekler kapanmaz öyle. O bahsettiğin ibarede halihazırda oyundaysan direkt kapatmaya çalışırsan oyunuda kapatacağını belirtiyor.

Yanıtın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı