Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 9 Mayıs 2020 #21 Bu gidişle GeForce Now ülkemizde daha önemli olacak ama mâlûm internet altyapısı da ortada
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mayıs 2020 #22 Dryus dedi: Bu gidişle GeForce Now ülkemizde daha önemli olacak ama mâlûm internet altyapısı da ortada Genişletmek için tıkla... Stoklara gelmiyor ki mübarek şey. Kaç ay oldu. Satış politikaları berbat ötesi.
Dryus dedi: Bu gidişle GeForce Now ülkemizde daha önemli olacak ama mâlûm internet altyapısı da ortada Genişletmek için tıkla... Stoklara gelmiyor ki mübarek şey. Kaç ay oldu. Satış politikaları berbat ötesi.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Mayıs 2020 #23 Dryus dedi: Bu gidişle GeForce Now ülkemizde daha önemli olacak ama mâlûm internet altyapısı da ortada Genişletmek için tıkla... Online derslerde bile bu kadar sorun oluyor GeForce Now imkansız maalesef. He bu arada Almanya 2019
Dryus dedi: Bu gidişle GeForce Now ülkemizde daha önemli olacak ama mâlûm internet altyapısı da ortada Genişletmek için tıkla... Online derslerde bile bu kadar sorun oluyor GeForce Now imkansız maalesef. He bu arada Almanya 2019
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 9 Mayıs 2020 #24 NobodyAnymore dedi: Stoklara gelmiyor ki mübarek şey. Kaç ay oldu. Satış politikaları berbat ötesi. Genişletmek için tıkla... VPN ile alın. Ben öyle aldım.
NobodyAnymore dedi: Stoklara gelmiyor ki mübarek şey. Kaç ay oldu. Satış politikaları berbat ötesi. Genişletmek için tıkla... VPN ile alın. Ben öyle aldım.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mayıs 2020 #25 Dryus dedi: VPN ile alın. Ben öyle aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sadece bağladığım Steam hesabındaki oyunları oynayabiliyorum dimi? Yoksa kendi oyun listesi falan var mı?
Dryus dedi: VPN ile alın. Ben öyle aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sadece bağladığım Steam hesabındaki oyunları oynayabiliyorum dimi? Yoksa kendi oyun listesi falan var mı?
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 9 Mayıs 2020 #26 NobodyAnymore dedi: Hocam galiba sadece bağladığım Steam hesabındaki oyunları oynayabiliyorum dimi? Yoksa kendi oyun listesi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun sizde olması lazım gamepass sistemi yok Geforce Now'da.
NobodyAnymore dedi: Hocam galiba sadece bağladığım Steam hesabındaki oyunları oynayabiliyorum dimi? Yoksa kendi oyun listesi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun sizde olması lazım gamepass sistemi yok Geforce Now'da.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mayıs 2020 #27 Silinen üye dedi: Öyle olacağından eminim. @Affansen neden komik geldi? Dolar bu gidişle 10'u bulursa, arkadaş size gülmesin? Genişletmek için tıkla... Hocam size gülmedim. Olaya güldüm. Yanlis anlaşılmasın.
Silinen üye dedi: Öyle olacağından eminim. @Affansen neden komik geldi? Dolar bu gidişle 10'u bulursa, arkadaş size gülmesin? Genişletmek için tıkla... Hocam size gülmedim. Olaya güldüm. Yanlis anlaşılmasın.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 10 Mayıs 2020 #28 Affansen dedi: Hocam size gülmedim. Olaya güldüm. Yanlis anlaşılmasın. Genişletmek için tıkla... Niye komik geldi ki fiyat? Hiç 7K-8K olmasını beklemeyelim bence.
Affansen dedi: Hocam size gülmedim. Olaya güldüm. Yanlis anlaşılmasın. Genişletmek için tıkla... Niye komik geldi ki fiyat? Hiç 7K-8K olmasını beklemeyelim bence.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mayıs 2020 #29 Silinen üye dedi: Niye komik geldi ki fiyat? Hiç 7K-8K olmasını beklemeyelim bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ben orda minimum fiyat söyledim. PS4 şuan 5k civarı. Yani onun 10k'dan aşağı olma ihtimali yok zaten. Yine de özür dilerim.
Silinen üye dedi: Niye komik geldi ki fiyat? Hiç 7K-8K olmasını beklemeyelim bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ben orda minimum fiyat söyledim. PS4 şuan 5k civarı. Yani onun 10k'dan aşağı olma ihtimali yok zaten. Yine de özür dilerim.
K kaplanefe1 Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #30 Artorias74 dedi: Malum yeni vergiler ve dolar artışından sonra sizce ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... 7.999 TL ile kapımızı çaldı.
Artorias74 dedi: Malum yeni vergiler ve dolar artışından sonra sizce ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... 7.999 TL ile kapımızı çaldı.