fatmaahmet Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 29 25 Ocak 2021 #1 Beyler PS5 ne zaman stoklara gelir? Türkiye ve Avrupa'ya ve geldiği zaman direkt stoklar tükenir mi Türkiye'de ve gelince ne kadar olur?
Beyler PS5 ne zaman stoklara gelir? Türkiye ve Avrupa'ya ve geldiği zaman direkt stoklar tükenir mi Türkiye'de ve gelince ne kadar olur?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 25 Ocak 2021 #2 Şubat ayının ortalarından başlar yavaş yavaş stoklar bence. Gelince 7500 TL olabilir diye düşünüyorum.
Şubat ayının ortalarından başlar yavaş yavaş stoklar bence. Gelince 7500 TL olabilir diye düşünüyorum.
7 78nX Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 181 Yer Tekirdağ 25 Ocak 2021 #3 fatmaahmet dedi: Beyler PS5 ne zaman stoklara gelir? Türkiye ve Avrupa'ya ve geldiği zaman direkt stoklar tükenir mi Türkiye'de ve gelince ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 Hepsiburada sitesinde bulunmakta fiyatı ise 9.899 TL olarak satışa sunulmaktadır
fatmaahmet dedi: Beyler PS5 ne zaman stoklara gelir? Türkiye ve Avrupa'ya ve geldiği zaman direkt stoklar tükenir mi Türkiye'de ve gelince ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 Hepsiburada sitesinde bulunmakta fiyatı ise 9.899 TL olarak satışa sunulmaktadır
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 25 Ocak 2021 #4 Tam anlamıyla çözülmesi için minimum Nisan diyorum ben. Gelince ya 7500 ya da 6800 olur.
Muharrem Aslantaş Centipat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 1 7 Şubat 2021 #5 fatmaahmet dedi: Beyler PS5 ne zaman stoklara gelir? Türkiye ve Avrupa'ya ve geldiği zaman direkt stoklar tükenir mi Türkiye'de ve gelince ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... şuanda mediamarktın sitesinde var bakın isterseniz.
fatmaahmet dedi: Beyler PS5 ne zaman stoklara gelir? Türkiye ve Avrupa'ya ve geldiği zaman direkt stoklar tükenir mi Türkiye'de ve gelince ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... şuanda mediamarktın sitesinde var bakın isterseniz.
Mehmet emin varol Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 7 Şubat 2021 #6 Stok sorunu az buçuk çözülmüş gibi duruyor. En azından ülkemiz için öyle gibi. Çünkü Mediamarkt'ın sitesinde 2-3 saattir hem diskli versiyon hem Digital versiyon satın alınabilir durumda. Diğer mağazalar da stok güncelleyince iyice rahatlayacaktır.
Stok sorunu az buçuk çözülmüş gibi duruyor. En azından ülkemiz için öyle gibi. Çünkü Mediamarkt'ın sitesinde 2-3 saattir hem diskli versiyon hem Digital versiyon satın alınabilir durumda. Diğer mağazalar da stok güncelleyince iyice rahatlayacaktır.