Fabyanels Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 PS5 dijital alacağım ve hala bekliyorum. Karaborsada kafayı yemiş 2-3 kat daha fazla para istiyorlar. Ne zaman resmi stoklar gelir acaba?
PS5 dijital alacağım ve hala bekliyorum. Karaborsada kafayı yemiş 2-3 kat daha fazla para istiyorlar. Ne zaman resmi stoklar gelir acaba?
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #2 Fabyanels dedi: PS5 dijital alacağım ve hala bekliyorum. Karaborsada kafayı yemiş 2-3 kat daha fazla para istiyorlar. Ne zaman resmi stoklar gelir acaba? Genişletmek için tıkla... Stoklara gelse de fiyatı ikinci eldekilerden çok farklı olmaz hocam dolar belli.
Fabyanels dedi: PS5 dijital alacağım ve hala bekliyorum. Karaborsada kafayı yemiş 2-3 kat daha fazla para istiyorlar. Ne zaman resmi stoklar gelir acaba? Genişletmek için tıkla... Stoklara gelse de fiyatı ikinci eldekilerden çok farklı olmaz hocam dolar belli.
Fabyanels Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 ValderZ dedi: Stoklara gelse de fiyatı ikinci eldekilerden çok farklı olmaz hocam dolar belli. Genişletmek için tıkla... 10.000 lira civarı yapmazlar ya.
ValderZ dedi: Stoklara gelse de fiyatı ikinci eldekilerden çok farklı olmaz hocam dolar belli. Genişletmek için tıkla... 10.000 lira civarı yapmazlar ya.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #4 Daha birkaç sene daha her yerde bulunmaz. Genel olarak çip sorunu aylardır tedarik problemi yaşıyorlar.
Daha birkaç sene daha her yerde bulunmaz. Genel olarak çip sorunu aylardır tedarik problemi yaşıyorlar.
lightning7 Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 137 30 Ocak 2022 #5 Her ay 3-5 tane geliyor onda ise isim yazdıranlara veriyorlar isim yazdırmayı deneyin bir de tüm resmi satan siteleri Google da uzantı olarak ekleyin ve bakın karaborsadan almayın.
Her ay 3-5 tane geliyor onda ise isim yazdıranlara veriyorlar isim yazdırmayı deneyin bir de tüm resmi satan siteleri Google da uzantı olarak ekleyin ve bakın karaborsadan almayın.