PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bunu Facebook marketplace'de buldum. Sizce fiyatı neden bu kadar düşük. Bir sorun çıkar mı alırsam. Dosya Ekleri Screenshot_2023-12-18-10-18-38-908_com.facebook.katana.jpg 64,8 KB · Görüntüleme: 304
Arkadaşlar bunu Facebook marketplace'de buldum. Sizce fiyatı neden bu kadar düşük. Bir sorun çıkar mı alırsam.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 18 Aralık 2023 #2 PDG dedi: Arkadaşlar bunu Facebook marketplace'de buldum. Sizce fiyatı neden bu kadar düşük. Bir sorun çıkar mı alırsam. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı senden ya kapora isteyecek ya da ücretin tamamını gönder kargo yapayım diyecek. Başka bir ihtimal yok eğer çalıntı mal değilse.
PDG dedi: Arkadaşlar bunu Facebook marketplace'de buldum. Sizce fiyatı neden bu kadar düşük. Bir sorun çıkar mı alırsam. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı senden ya kapora isteyecek ya da ücretin tamamını gönder kargo yapayım diyecek. Başka bir ihtimal yok eğer çalıntı mal değilse.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 Facebook Marketplace dolandırıcı kaynıyor. Bu tip ilanlar %99.9 dolandırıcı çıkar.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 PDG dedi: Arkadaşlar bunu Facebook marketplace'de buldum. Sizce fiyatı neden bu kadar düşük. Bir sorun çıkar mı alırsam. Genişletmek için tıkla... Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
PDG dedi: Arkadaşlar bunu Facebook marketplace'de buldum. Sizce fiyatı neden bu kadar düşük. Bir sorun çıkar mı alırsam. Genişletmek için tıkla... Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
7 738408 Femtopat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1 18 Aralık 2023 #5 Tokatçı hocam bunlar. Güven kazanmak için başkasının kimlik fotoğrafını atıp hesaba havale isterler genelde.
Tokatçı hocam bunlar. Güven kazanmak için başkasının kimlik fotoğrafını atıp hesaba havale isterler genelde.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.096 Çözümler 37 Yer Adana 18 Aralık 2023 #6 HAYNA dedi: Bedava peynir sadece fare kapanında olur. Genişletmek için tıkla... @PDG Kesinlikle doğru. 600 dolara sıfırını yurtdışından alsan 17K yapıyor. 2.el olsa yarı yarıya verir misin sen ? Kesinlikle dolandırıcıdır.
HAYNA dedi: Bedava peynir sadece fare kapanında olur. Genişletmek için tıkla... @PDG Kesinlikle doğru. 600 dolara sıfırını yurtdışından alsan 17K yapıyor. 2.el olsa yarı yarıya verir misin sen ? Kesinlikle dolandırıcıdır.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.993 Yer İstanbul 18 Aralık 2023 #7 Dolandırıcı 2. El PS5 diskli maksimum 14 bine dijital 13 bine bulursun
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #8 Dessa dedi: Dolandırıcı senden ya kapora isteyecek ya da ücretin tamamını gönder kargo yapayım diyecek. Başka bir ihtimal yok eğer çalıntı mal değilse. Genişletmek için tıkla... Kapora falan istemiyorlar işte. Direkt istersen gel test et istersen hemen al diyorlar.
Dessa dedi: Dolandırıcı senden ya kapora isteyecek ya da ücretin tamamını gönder kargo yapayım diyecek. Başka bir ihtimal yok eğer çalıntı mal değilse. Genişletmek için tıkla... Kapora falan istemiyorlar işte. Direkt istersen gel test et istersen hemen al diyorlar.
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #9 canysf dedi: @PDG kesinlikle doğru. 600 dolara sıfırını yurt dışından alsan 17k yapıyor. 2.el olsa yarı yarıya verir misin sen? Kesinlikle dolandırıcıdır. Genişletmek için tıkla... Ben 500 dolar diye biliyorum ama çünkü araştırıyorum yurt dışı fiyatlarını o civarlarda.
canysf dedi: @PDG kesinlikle doğru. 600 dolara sıfırını yurt dışından alsan 17k yapıyor. 2.el olsa yarı yarıya verir misin sen? Kesinlikle dolandırıcıdır. Genişletmek için tıkla... Ben 500 dolar diye biliyorum ama çünkü araştırıyorum yurt dışı fiyatlarını o civarlarda.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.096 Çözümler 37 Yer Adana 20 Aralık 2023 #10 PDG dedi: Ben 500 dolar diye biliyorum ama çünkü araştırıyorum yurt dışı fiyatlarını o civarlarda. Genişletmek için tıkla... E yine aynı senaryo. 14Bin'e alacağı malzemeyi 10.000'e neden satsın ? Getirmesi cartı curtu apayrı. Ben güvenmedim. Açmıştır ya da fark etmediğin bir sıkıntısı vardır. Ben TR'de satış yapan iyi niyetli bir kimse olduğuna inanmıyorum.
PDG dedi: Ben 500 dolar diye biliyorum ama çünkü araştırıyorum yurt dışı fiyatlarını o civarlarda. Genişletmek için tıkla... E yine aynı senaryo. 14Bin'e alacağı malzemeyi 10.000'e neden satsın ? Getirmesi cartı curtu apayrı. Ben güvenmedim. Açmıştır ya da fark etmediğin bir sıkıntısı vardır. Ben TR'de satış yapan iyi niyetli bir kimse olduğuna inanmıyorum.