PS5 nerede satılıyor?

luckluckii

Hectopat
PS5 alacağımdan degilde Takip ediyorum. Hiç teknoloji magzalarina gelmiyor. Vatan ve MediaMarkt'ta yok ama Trendyol, Sahibinden ve N11 agzina kadar PS5 dolu. Millet nereden aliyor da satiyor sifir ikinci el olarak? Bir de 15 bine koymuslar. Ürün 1000 dolardan satiliyor haberimiz mi yok? 500 dolar urunu ne guzel satiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi yerlere isim yazdıranlar falan varmış. Böyle yöntemlerde piyasadan cihazları toplayıp üstüne kar koyup N11, Trendyol, Sahibinden, Letgo vs. yerlerde satıyolar. Bazıları da direkt yurtdışından getiriyor.

Zaten piyasada cihaz az geliyor, bir de boşu boşuna aracı parası veriyoruz. Stok problemi çözülmeden almam ben. Belki Slim ve Pro modelleri de duyurulur.

Zaten cihazı aldıracak önemli bir oyun da çıkmadı daha.

1000 dolardan satılıyor haberimiz mi yok? 500 dolar urunu ne güzel satıyorlar.

Vergi, KDV, ÖTV gelince fiyatı artıyor + olarak ekonomimizin kötü olması da etkiliyor.
Millet nereden alıyor da satıyor sıfır, ikinci el olarak?
Senin yaşadığın şehir de gelmemiş olabilir, hem her yerde bulunmuyor. Stokta olan ürünleri satıyorlar.

Evet hic teknoloji magzalarina gelmiyor. Teknoloji magzalarinin internet adresleri mi demeliydim? Media markt ve Teknosada ilan bile yok. Vatan yeni yeni fiyat yenilemis.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    125 KB · Görüntüleme: 50

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı