- Makaleler
- 5
Hocam ürünün yorumu vs. 1 adet sadece içime şüphe düştü o yüzden. Her yerde Bilkom garantilileri 26-30k arası çünkü.
Amazon kolay kolay yamuk yapmaz hocam.
Hocam ürünün yorumu vs. 1 adet sadece içime şüphe düştü o yüzden. Her yerde Bilkom garantilileri 26-30k arası çünkü.
Eğer bir problem olursa Amazon işinizi halleder koşulsuz olarak 14 gün içinde ürünü iade alıyorlar. Amazon, birinin bir problemi olduğunda çözmediğini ne gördüm ne duydum. Ben bizzat yaşadım adamlar çok yardımcı oluyorlar.Hocam ürünün yorumu vs. 1 adet sadece içime şüphe düştü o yüzden. Her yerde Bilkom garantilileri 26-30k arası çünkü.
Amazon kolay kolay yamuk yapmaz hocam.
Satıcı resmi Amazon degil hocam. Orada sanal magaza açan bir satıcı.
Hocam Amazon alın siteyi kurdum burada istediğiniz satın diyen bir site değil, doğru düzgün iş yapmayan satıcıları ağır cezalandırıyor, genelde müşteri korumaya odaklı.
Ben Amazon'da satılan "Bilkom garantili" ürün için satıcıya sordum ve ithalatçı garantili cevabını aldım. N11'den en ucuz olanı seçip sipariş verdim dün.
Bilkom garantili ile ithalatçı garantili PS5 arasında fiyat farkı bayağı çok tavsiyem en ucuz nerede satılıyorsa oradan alın.
Ucuz satılanların yorumlarındada güvenlik bandı açık, ürün oyunlarda kendini kapatıyor gibi şeyler var hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.