PS5 nereden alınır?

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşım PS5 alacak. İstediği şartlar şunlar, TR prizli olsun şu dönüştürücülü olanlar değil, Slim'ya da CD'li Slim versiyon olsun, 2 kollu, bir sıkıntılı gelince iade edilebilecek olsun, fiziksel mağazalar çok pahalı satıyor. Bütçesi 23.250TL ve biraz üzerine çıkabilir.

Merhaba, yurtdışı gezilerimden birinde durağım Gürcistandı. Çok hatırlamıyorum ama 550 dolar civarına kapatmıştım dolar cinsinden. Ayrıca garanti mezvzusu da Gürcistana kimlikle gidilebildiğinden sıkıntı olmuyor. Şuan için en mantıklısı o gözüküyor. Ama dediğiiz özelliklerin hepsini barındıran bir PS5 zincir teknoloji firmalarınıon belirlediği fiyatların altına çok zor bulunur.

Hepsi burada bakınız

Hocam ben trendyoldan almıştım. Ordan en makul ve guvenilir olanini secip alabilirsiniz.

Ben yaklasik 7 ay once aldim gayet guzel calisiyor slim cdli versiyonundan almistim. Yaninda ek olarak mavi kolda aldim.

Hocam ben Trendyol'dan almıştım. Oradan en makul ve guvenilir olanini secip alabilirsiniz.

Ben yaklasik 7 ay once aldim gayet guzel calisiyor Slim CD'li versiyonundan almistim. Yaninda ek olarak mavi kolda aldim.

TR prizli mi sizinki yoksa dönüştürücyle mi kullanıyorsunuz?

Hepsiburada bakınız

Oradakiler hiç güven vermiyor bir soruya TR prizli demişler diğerine dönüştürücülü demişler ne oldukları belli değil.

Yurt dışından alamam maalesef.

Ben Haziran'da karne indirimi ile d&r dan 26 bin liraya almıştım Türkiye garantili orijinal cihaz sıfır. Şuan fiziksellerde 30k ya satıyorlar sanırım.

Link atar mısınız?

Hepsiburada bakınız

Ben Haziran'da karne indirimi ile D&R'dan 26 bin liraya almıştım Türkiye garantili orijinal cihaz sıfır. Şu an fiziksellerde 30k ya satıyorlar sanırım.

Hocam ucuzbudur.com nasıl

Link atar mısınız?

Hocam ucuzbudur.com nasıl
Hocam yurtdışı cihazları satıyorlar, yurtdışı garantili cihaz istemiyorsunuz sanırım ama dediğiniz fiyat bandında yurtdışı cihazları oluyor sadece. Yani ps sağlam cihaz bence çok sorun çıkartmaz ama ben biraz cekindigim için tr garantili aldım eğer bütçeyi biraz daha yükseltebilirim diyorsanız Türkiye garantili olabilir yoksa ithalatçı kayacaksiniz mecburen.

Hocam ithalatçı garantili olması sorun değil TR prizli olması önemli. Ucuzbudur sitesi güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…