PS5 nereden alınmalı?

alaydar

Hectopat
Selam, PS5 almayı düşünüyorum. İstanbul içi doğubanktan almak risklimdir, biri aklıma “acaba sıfır mı, parça değiştirip paketleyip sıfır diye çakıyor olmasınlar” gibi bir şey soktu. Tereddütte kaldım. Fikir verebilecek olan?

Bir de konsolun eski serilerden mi yeni serilerden mi olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Konsol Oyundan Tamer Abiye git. Hepinizden daha iyi bilir çok yardımcı olur sana.

Konsol Oyundan Tamer Abiye git. Hepinizden daha iyi bilir çok yardımcı olur sana.
Hepimiz demek istedim

Tanımıyorum kendisini dükkan sahibi filan mı kendisi
Youtube kanalı var konsol oyun diye dükkandan canlı yayın yapıyor Enis kirazoğlu Dost kayaoğlu ile falan arkadaşlar.

Çok samimi bir insandır. Halleder rahatlıkla.

@Ezio21 Hocamın da dediği gibi bende Konsol Oyunu tavsiye ederim. Kendisinin mağazası Bakırköy'de bulunuyor.

Tanımıyorum kendisini dükkan sahibi filan mı kendisi

Hem kadın düşmanlığı yapıp hemde izleyiciye güzel görünmek için kırk takla atan biri.

Ne güzel unutuluyor herşey güzel ülkemde vay be! Karısına yaptıklarından sonra halen daha yüzü kızarmadan esnaflık yapması da taktire şayan.

Gerçi hedef kitlesi 9-17 yaş olduğundan onun için pek sorun olmuyor.

Yayın yaparken müşteriyi yere göğe çıkartıp fişini kesen dürüst esnaf ama yayın dışı müşterinin suratına bakmayan fiş dahi kesmeyen her zaman ürünlerini piyasanın üstünde fahiş fiyata satan biri.

16-17 binlik cihazı 23-24 bine almak isterseniz uğramanız gereken ilk yerlerden birisidir. Yayın saatinde gidinde cihaz bozuk diyip fiş kesmemezlik yapmasın hiç değilse vergisini ödesin bari.

Yıllardır kendisini takip ediyorum sizin dışınızda hiç kimse kötü yorum bile yapmamış ne oldu gece gece konsol oyun gerçekler isimli videoyu izleyipte gazamı geldinizde böyle seri katil anlatırmışsın gibi anlatıyorsunuz hocam

ya benim sorum çok basitti aslında, doğubank esnafından ps5 alınır mı alınmaz mı ? Kapalı kutu veriyor ama tamir görmüş cihaz olma ihtimali ne kadar ?

ya benim sorum çok basitti aslında, doğubank esnafından ps5 alınır mı alınmaz mı ? Kapalı kutu veriyor ama tamir görmüş cihaz olma ihtimali ne kadar ?
Sahibinden üzerinden sıfır cihazlara bakın genelde Gürcistan üzerinden getirip esnaflardan daha uyguna satanlar var.

Doğubank kısmına gelicek olursak hiçbir esnafı tanımıyorum bir fikrim yok fakat alacağınız konsol CFI-1216X serisi olursa daha iyi olur.

İllaki bir esnaftan almak isterseniz konsolu elden değil hepsiburada, trendyol vb yerlerin üstünden satın alın ileride sorun çıktığında esnaf yardımcı olmasa da platform yardımcı olur.

Platform üzerinden yapıcağınız satın alma işleminin biraz daha pahalı olacağını unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…