B bengisu_000 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2023 #1 Merhaba, PS5 NFS Unbound oynuyorum ama işler bayağı kötü halde tekrar baştan başlamak istiyorum, bu mümkün mü? Kariyer siliniyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Merhaba, PS5 NFS Unbound oynuyorum ama işler bayağı kötü halde tekrar baştan başlamak istiyorum, bu mümkün mü? Kariyer siliniyor mu?
Tdwqwl Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 256 8 Aralık 2023 #2 Ayarlardan depolamaya gelin oradan kayıtlı veriler var ona tıklayıp unboundu silin not: Bir tek oyun içindeki ayarlar ve kariyerler silinir.
Ayarlardan depolamaya gelin oradan kayıtlı veriler var ona tıklayıp unboundu silin not: Bir tek oyun içindeki ayarlar ve kariyerler silinir.
B bengisu_000 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2023 #3 Tdwqwl dedi: Ayarlardan depolamaya gelin oradan kayıtlı veriler var ona tıklayıp unboundu silin not: Bir tek oyun içindeki ayarlar ve kariyerler silinir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Tdwqwl dedi: Ayarlardan depolamaya gelin oradan kayıtlı veriler var ona tıklayıp unboundu silin not: Bir tek oyun içindeki ayarlar ve kariyerler silinir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim