PS5 oyuna girince fan çalışıyor

İlk defa mı PlayStation kullanıyorsun? Fan hızlanınca o ses çıkar bunda çok anormal bir durum yok.
sormak istediğim o değil dostum öncedende kullandım sizin dediğiniz oyuna girersin oynarsın ve fan sesi gelir ama rahatsız edicek derece değil bendeki cihazda oyuna girmediğim zaman gram ses yok oyuna girince direkt anında bi garip fan hızlanma sesi sonra normale dönüyor oyundan cıkıncada fan hızının kesilme sesi geliyor

olabilir bilmiyorum bobin vızıltısı gibide değil normal diyosanız normaldir bilemedim anlatabilmişimdir sıkıntı mı ?

Olabilir bilmiyorum bobin vızıltısı gibi de değil normal diyosanız normaldir bilemedim anlatabilmişimdir sıkıntı mı?

Anladım da normal cihaza zararı yok bir sıkıntı olduğunu da göstermiyor. Ben 3 yıldır bu sese katlanıyorum oyun zevkinin içine etmekten başka bir sıkıntısı yok.

normal diyosanız hepinize teşekkürler sadece tedirgin oldum biraz ve sesten rahatsız oluyorum ondan dolayı yazdım biraz takıntılıyımdırda

Anladım da normal cihaza zararı yok bir sıkıntı olduğunu da göstermiyor. Ben 3 yıldır bu sese katlanıyorum oyun zevkinin içine etmekten başka bir sıkıntısı yok.
doğru diyosun vallaha içine ediyor

Normal oyuna girince yüke bindiği için fanı açar bu yüzden ses gelir soğutma oyuna girince daha aktif çalışır

Normal oyuna girince yüke bindiği için fanı açar bu yüzden ses gelir soğutma oyuna girince daha aktif çalışır
İki adet ps5 im mevcut, fakat durum öyle değil, konumu inceleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…