PS5 oyunu önerisi

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, PS5 aldım kendime, yıllarca bilgisayarcıydım, PS'ye geçeyim dedim. Önereceğiniz oyunlar var mıdır? The Last of Us ve Uncharted'ı bitirmek istiyorum. Önereceğiniz neler olur? Teşekkürler.

Ne tür oyunları seversiniz hocam? Ben bazı hikayeli oyunlar öneriyim.
RDR 1 & 2, Uncharted 1, 2, 3, 4 ve DLC, Mafia 1, 2 ve 3, GoW ve GoW ragnarök, The Last of Us 1 ve 2, Death Stranding, ghost of tsuşima, Detroit, Spider-Man 1, 2 ve Miles Morales, beyond Two Souls, Heavy Rain, Witcher 3, Hogwarts Legacy, Watch Dogs 1, 2 ve Legion ve Cyberpunk 2077.

Benim ilk oyunum ghost of tsusima olmuştu sonra Spider-Man Miles Morales, Resident Evil 2/3 şeklinde gitmiştim bence infamous serisine bakabilirsin oynamadığın oyunlar varsa artık özel oyun ne kaldıysa God of War olur Spider-Man olur bir incele.

RE Village bilgisiyarda oynadım, pek beğenmedim. Hangi seriyle gidiyor. Ve Türkçe dil mevcut mu?

Uncharted serisi hangisinden başlayacağım PS Store'de çok farklı isimleriyle yazar mısınız? Teşekkürler

RE Village bilgisiyarda oynadım, pek beğenmedim. Hangi seriyle gidiyor. Ve Türkçe dil mevcut mu?

Uncharted serisi hangisinden başlayacağım PS Store'de çok farklı isimleriyle yazar mısınız? Teşekkürler
1. Uncharted: Drake's Fortune
2. Uncharted 2: Among Thieves
3. Uncharted 3: Drake's Deception
4. Uncharted 4: A Thief’s End
5. Uncharted: The Lost Legacy

İfadeler: UAU
RE Village bilgisayarda oynadım, pek beğenmedim. Hangi seriyle gidiyor. Ve Türkçe dil mevcut mu?

Uncharted serisi hangisinden başlayacağım PS Store'de çok farklı isimleriyle yazar mısınız? Teşekkürler.

Hocam yama olarak yaparsınız o da bilgisayarda maalesef sırası olarak direk 2, 3, 4 gidebilirsiniz 5 ve 6'yı da isterseniz oynayın ama bence 5 neyse de 6'yı boş verin sonra da RE Village.

RE Village bilgisayarda oynadım, pek beğenmedim. Hangi seriyle gidiyor. Ve Türkçe dil mevcut mu?

Uncharted serisi hangisinden başlayacağım PS Store'de çok farklı isimleriyle yazar mısınız? Teşekkürler.

Yukarıda arkadaş yazmış fakat siz Uncharted nathan drake Collection'dan 3 oyunu bitirip de 4 de gecebilirsiniz.

1. Uncharted: Drake's Fortune
2. Uncharted 2: Among Thieves
3. Uncharted 3: Drake's Deception
4. Uncharted 4: A Thief’s End
5. Uncharted: The Lost Legacy
Sıralama çok önemli mi? PSN üyeliği yapacağım, oradan olanları oynayacağım, evet derseniz satın alacağım muhtemelen.

PSN Deluxe alacağım, oradakileri oynayacağım. Seriyi anlayabilir miyim?

Sıralama çok önemli mi? PSN üyeliği yapacağım, oradan olanları oynayacağım, evet derseniz satın alacağım muhtemelen.

PSN Deluxe alacağım, oradakileri oynayacağım. Seriyi anlayabilir miyim?

Hocam abonelikte şu an hangi oyunlar var bilmiyorum fakat orada bulursanız oynayabilirsiniz.

Last of Us serisinden başlayın direkt. Benim nezlimce dünyanın en iyi oyun serisidir, ikinci oyunu da dünyanın en iyi oyunlar listesinde top 5'e kafa atar yani. Çok özel bir oyun serisi. Övmeye satırlar yetmez. İlk oyunu PS Plus'ta var 2. Oyunu da cüzi miktarda satılıyor 1250 TL sonuna kadar değer.

Pahalılar ama Warhammer Space Marine 2 ve Silent Hill 2 öneririm. PS üstünde oynaması keyifli olacak oyunlardır Dualsense efektleri özellikle Warhammer için biçilmiş kaftan oyun full aksiyon zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…