cnrth_1 Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:26 #1 PS5'i PC'ye nasıl bağlayacağım? İnternette başka aygıta bağlıyken bağlayıp dinlenme moduna alın diyor da direkt bağlamanın yolu yok mu?
PS5'i PC'ye nasıl bağlayacağım? İnternette başka aygıta bağlıyken bağlayıp dinlenme moduna alın diyor da direkt bağlamanın yolu yok mu?
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.708 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:29 #2 PS5'i PC'ye bağlamaktan kasıt nedir?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.482 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Cuma 22:29 #3 cnrth_1 dedi: PS5'i PC'ye nasıl bağlayacağım? İnternette başka aygıta bağlıyken bağlayıp dinlenme moduna alın diyor da direkt bağlamanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bilemedim ama şu videoyu denedin mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cnrth_1 dedi: PS5'i PC'ye nasıl bağlayacağım? İnternette başka aygıta bağlıyken bağlayıp dinlenme moduna alın diyor da direkt bağlamanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bilemedim ama şu videoyu denedin mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cnrth_1 Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:30 #4 Bal Porsuğu dedi: PS5'i PC'ye bağlamaktan kasıt nedir? Genişletmek için tıkla... Yani PS5'i televizyondan oynuyordum şimdi laptopa bağlayıp oynayabilir miyim?
Bal Porsuğu dedi: PS5'i PC'ye bağlamaktan kasıt nedir? Genişletmek için tıkla... Yani PS5'i televizyondan oynuyordum şimdi laptopa bağlayıp oynayabilir miyim?
Mephistopheles Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 545 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Arsenal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. Cuma 22:31 #5 HDMI bağlantısı ile çalıştırmak mümkün değil. Remote Play kullanın.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.233 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:34 #6 Game capture card veya remote play üzerinden görüntü alabilirsin.
cnrth_1 Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:34 #7 Mephistopheles dedi: HDMI bağlantısı ile çalıştırmak mümkün değil. Remote Play kullanın. Genişletmek için tıkla... Remote Play de zaten yapmayı biliyorum ben HDMI ile olmaz mı diye sordum.
Mephistopheles dedi: HDMI bağlantısı ile çalıştırmak mümkün değil. Remote Play kullanın. Genişletmek için tıkla... Remote Play de zaten yapmayı biliyorum ben HDMI ile olmaz mı diye sordum.
Mephistopheles Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 545 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Arsenal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. Cuma 22:39 #8 cnrth_1 dedi: Remote Play de zaten yapmayı biliyorum ben HDMI ile olmaz mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... PC'lerin HDMI bağlantı noktaları yalnızca output olarak çalışır hocam, input olarak değil. HDMI kablosuyla çalıştırmanız için capture card lazım.
cnrth_1 dedi: Remote Play de zaten yapmayı biliyorum ben HDMI ile olmaz mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... PC'lerin HDMI bağlantı noktaları yalnızca output olarak çalışır hocam, input olarak değil. HDMI kablosuyla çalıştırmanız için capture card lazım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.328 Makaleler 11 Çözümler 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 09:43 #9 @cnrth_1 capture card ile bağlayabilirsin. Yanlız biraz gecikme olur haberin olsun.