Merhaba. Acaba PS5 performans modunda TLOU 2, GoW, Uncharted 4 ve Uncharted Lost legacy, Spider-Man, yakında çıkacak olan TLOU remake, GoW ragnarök, RDR2 gibi oyunlarda 4K da 60FPS verir mi?
Miles Morales'de veriyor, diğerlerini bilemiyorum. 60 FPS'i önemsemeye gerek yok, her türlü akıcı oynatacaktır.
Bilmiyorum, ben Performance RT modunda ışın izleme açık durumdayken 60FPS oynayabildim.Ben niye alamıyorum o değerleri 30 FPS üstüne çıkmıyor.
O zaman 1080p alıyor diye biliyorum.Bilmiyorum, ben Performance RT modunda ışın izleme açık durumdayken 60FPS oynayabildim.
Yabancı kişilerin tlou2 , rdr 2 , gow gibi oyunları 4k 60 fps oynadığını gördüm youtube da doğru değil sanırım.Ben niye alamıyorum o değerleri 30 FPS üstüne çıkmıyor.
Mesela hangi oyunlar örnek verirseniz sevinirimOyundan oyuna değişir ama çoğu oyunda veriyor. Bana vermeyen denk gelmedi.
Yabancı kişilerin TLOU2, RDR 2, GoW gibi oyunları 4K 60 FPS oynadığını gördüm YouTube'da doğru değil sanırım 30 FPS olduğuna göre.
Hocam size bir şey sormak istiyorum uzun zaman olmuş buraya yazalı ama PS5 de bir şey anlamadım 4K 60fps oynayabiliyoruz mesela god of war ragnaroku ama 1080p 120 fps oynanmıyor mu 1080p ye geçince fps artması gerekmez mi?Oyundan oyuna değişir ama çoğu oyunda veriyor. Bana vermeyen denk gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.