PS5 Plus alırken "tanımlanmayan bir hata oluştu birkaç dakika sonra tekrar deneyin" hatası

• Konuyu başlatan qnpases
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 512

qnpases

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce Bulgaristan'dan PS5 aldım ve orada kullanıyorum ama açtığım hesabı kullanamadım çünkü bütün kartlarım Türk kartıydı. Dün Türkiye'deki arkadaşım benim için Türk hesabı açtı ve kartımı girebildim ve yine bu hatayı veriyor. Sitede yazılan çoğu şeyi denedim lakin hala hatalar alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
PS Store bulunduğun ülke dışındaki kartları kabul etmiyor olabilir. Her bölgede fiyatlandırma farkı olduğu için herkes kendi bölgesinden alsın diye yapılıyor olabilir. Technopolis'ten mi aldın? Ne kadara geldi cihaz?

Kartınız yurt dışı alışverişe kapalı olabilir mi? Yurt dışı alışveriş olarak geçiyor çünkü bu alışveriş.
Yurt dışına açık.

Technomarket'te Slim ve dijital versiyonunu 800 levaya aldım. Zaten öğrenciyim orada kalıyorum ama araştırdığımda Türkiye'den hesap oluşturulursa Türk kartıyla alabiliyorsun diye okumuştum.

Ayarlardan parayı cüzdana ekleyip deneyebilirsiniz bende de çekmiyor bazen o şekilde alıyordum.

Cüzdana atılan parayı geri çekemessiniz lakin mesela cüzdanda 800TL var 1000TL lazım size cüzdandaki parayı kullanır karttan 200TL çeker.

Onu denedim maalesef olmadı

Sitesinde şöyle bir ifade var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    60 KB · Görüntüleme: 12
Fiziksel PSN kartı alıp deneyebilirsin.

PlayStation Network Card

Şöyle bir site buldum ülke seçerek key alabiliyorsun Türkiye ve Bulgaristan'da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…