Bana hediye PS5 alındı, malum oyun fiyatları oyuna çok para vermek istemiyorum. Sizce PS Plus mı almalıyım yoksa indirimden oyun mu? Yani çok fark anlayamadım. Bir de oyun diyorsanız ve önerileriniz varsa F/P, açığım önerilere.
Bana hediye PS5 alındı, malum oyun fiyatları oyuna çok para vermek istemiyorum. Sizce PS Plus mı almalıyım yoksa indirimden oyun mu? Yani çok fark anlayamadım. Bir de oyun diyorsanız ve önerileriniz varsa F/P, açığım önerilere.
Hocam bence Plus almak her türlü daha mantıklı oyun fiyatları malum çok pahalı yani 1-2 büyük oyuna vereceğiniz para ile aylarca PS Plus aboneliği alabilirsiniz.
PS5 kullanmanın ilk aylarıysa tabii ki Plus yahu soru mu bu? Önce tüketilecek onlarca çok iyi yapımı çok düşük paralara tüketebilmek varken neden gidip direkt tek tek oyun alasın. Online oynayacaksan bir şeyleri zaten en azından Essential alacaksın ileride orası ayrı.