PS5 POSTAL 4 alınır mı?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, PS5'e Postal 4 almayı planlıyorum 1575 TL şu an. Sizce alayım mı? Onun yerine daha ucuz olup daha iyi olan oyun önerebilir misiniz? Alacağım sanırım.

Postal'ın Türkiye içindeki easter egglerinden tut bütün karakterlerine kadar bilen biri olarak söyleyeyim Postal 4 1575 TL verilecek bir oyun değil. Steam'de pc için bile alırken insan 2 kere düşünüyor. Oyun kötü değil ama çevre etkileşimi, yapay zeka ve bug sorunu var 5 günü oynadıktan sonra tekrar açıp oynaman için baya Postal 2 fanı olman lazım ben gibi.

Postal'ın Türkiye içindeki easter egglerinden tut bütün karakterlerine kadar bilen biri olarak söyleyeyim Postal 4 1575 TL verilecek bir oyun değil. Steam'de PC için bile alırken insan 2 kere düşünüyor. Oyun kötü değil ama çevre etkileşimi, yapay zeka ve bug sorunu var 5 günü oynadıktan sonra tekrar açıp oynaman için bayağı Postal 2 fanı olman lazım ben gibi.

Hocam özellikle Türkçe dili olması beni daha da içine çekti. RDR 2 alacaktım indirim olmuşken Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Peki bunun yerine başka hangi oyun alabilirim?

Hocam özellikle Türkçe dili olması beni daha da içine çekti. RDR 2 alacaktım indirim olmuşken Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Peki bunun yerine başka hangi oyun alabilirim?
Postal evreni kendine has absürt espri tarzı ve gün gün ilerleyen görev yapısı (her görevde bir sorun olması, tarikatlar gibi gibi) ile türünde tektir öyle bir oyun alamazsın eğer onu kasıt ettiysen.

1600 civarına ne alabilirim sağlam singleplayer oyun dersen o ayrı konu tabi.

Ben Postal 2 fanı olduğum için Postal 3 çöpünü bile bitirmiş adam olarak Postal 4 ü 3 kere bitirdim ama 3 kere bitirmeme rağmen çok güzel oyun diyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı