PS5 Pro 4K 60FPS verdiğini biliyorum. Bazı geliştirilmiş oyunlarda 60 üstüde oluyor ama 2K'da kaç FPS verdiğini bilmiyorum 2K da 120 FPS verir mi? Kullanan biri açıklayabilir mi?
PS5 Pro 4K 60FPS verdiğini biliyorum. Bazı geliştirilmiş oyunlarda 60 üstüde oluyor ama 2K'da kaç FPS verdiğini bilmiyorum 2K da 120 FPS verir mi? Kullanan biri açıklayabilir mi?
yok onu biliyorum verdiği fpsi merak etmiştim ps5 bazı oyunlarda 2kda 80lerde oluyo proda nasıl onu merak etmiştim, hikaye için 4k 60 gayet yeterli zaten sadece meraktan sordum,yanlış bilmiyosam fortnite 4k 120 veriyor sanıyorum
Yok onu biliyorum verdiği FPS'i merak etmiştim PS5 bazı oyunlarda 2K'da 80'lerde oluyor Pro'da nasıl onu merak etmiştim, hikaye için 4K 60 gayet yeterli zaten sadece meraktan sordum, yanlış bilmiyorsam Fortnite 4K 120 veriyor sanıyorum.
Sony'ye göre, PS5 Pro' PS5'e göre GPU'su yüzde 67 daha fazla işlem birimi ve yüzde 28 daha hızlı bellek sunarak, yüzde 45 daha hızlı render yapabiliyor. Bence sorunun net bir cevabı yok arkadaşın dediği gibi Battle Royale oyunlarinda alırsınız.