PS5 Pro 2K'da kaç FPS verir?

shadow.0

Decapat
Yer
Sinop
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram
Ps5 slim 1tb
ps4 slim 500gb
Meslek
öğrenci
PS5 Pro 4K 60FPS verdiğini biliyorum. Bazı geliştirilmiş oyunlarda 60 üstüde oluyor ama 2K'da kaç FPS verdiğini bilmiyorum 2K da 120 FPS verir mi? Kullanan biri açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 Pro 4K 60FPS verdiğini biliyorum. Bazı geliştirilmiş oyunlarda 60 üstüde oluyor ama 2K'da kaç FPS verdiğini bilmiyorum 2K da 120 FPS verir mi? Kullanan biri açıklayabilir mi?
Oyundan oyuna değişir hocam. Çoğu oyunda 120 FPS veremiyor zaten battle royale tarzı oyunlarda alırsınız.

Henüz açıklanmamıs ama 120 FPS için 120+ Hz monitör veya TV lazım.
yok onu biliyorum verdiği fpsi merak etmiştim ps5 bazı oyunlarda 2kda 80lerde oluyo proda nasıl onu merak etmiştim, hikaye için 4k 60 gayet yeterli zaten sadece meraktan sordum,yanlış bilmiyosam fortnite 4k 120 veriyor sanıyorum

PS5 nature 2K veremiyor, 1080P'den upscale edilerek veriyor o şekilde de FPS aynı kalıyor.

Yok onu biliyorum verdiği FPS'i merak etmiştim PS5 bazı oyunlarda 2K'da 80'lerde oluyor Pro'da nasıl onu merak etmiştim, hikaye için 4K 60 gayet yeterli zaten sadece meraktan sordum, yanlış bilmiyorsam Fortnite 4K 120 veriyor sanıyorum.

Sony'ye göre, PS5 Pro' PS5'e göre GPU'su yüzde 67 daha fazla işlem birimi ve yüzde 28 daha hızlı bellek sunarak, yüzde 45 daha hızlı render yapabiliyor. Bence sorunun net bir cevabı yok arkadaşın dediği gibi Battle Royale oyunlarinda alırsınız.

Bir çok oyunda 2K-120 FPS desteği var. Ama bunun için 120Hz bir TV sahibi olmalısınız.

Bu mod için sistem ayarlarından performans modunu seçip çözünürlüğü 2K'ya almanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı