PS5 Pro alınmalı mı?

Astro Yusuf

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bende Slim kasa bile değil normal düz fat PlayStation 5 var 6'yı bekliyorum. Şu an yine de Pro ile uğraşmaya gerek var mı? 6'yı beklemek mi mantıklı sizin dediğinize göre?

Hiç gerek yok. Zaten GTA VI'yı oynarsın. İlerisi için ya PC toplarsın yada PS6 alırsın.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bende Slim kasa bile değil normal düz fat PlayStation 5 var 6'yı bekliyorum. Şu an yine de Pro ile uğraşmaya gerek var mı? 6'yı beklemek mi mantıklı sizin dediğinize göre?

PS5 Slim kasa sahibiyim Pro modelinde fiyat olarak almayı düşünmüyorum 1080p veya 2K çözünürlükte kullanıyorsanız zaten almanız gerekmez 4K da 60 FPS çalıştırabilecek onun dışında çok büyük kalite farkı olacağını düşünmüyorum tabii ki GTA VI Pro da iyi FPS vereceğini düşünüyorum.

Halihazırda PS5 sahipleri için Pro'ya geçişi mantıklı gösterecek bir argüman bulamıyorum Sıfırdan konsol alanlar için düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…