PS5 Pro almak için Dubai mi Hollanda mı mantıklı?

KeremSnr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından PS5 Pro alacağım. Hem Dubai'ye hem Hollanda'ya giden arkadaşlarım var ikisi de benim için getirebilirler fakat bu konu hakkındaki bilgim hiç yok. PlayStation5 Pro Türkiye'de 50k Hollanda'da 34-35k gibi Dubai'de ise 31-32K gibi bir rakama denk geliyor anladığım kadarıyla. Hangi ülke daha mantıklı sizce fiyat farkı, tax free vs. açısından beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Hollanda fiyat 35k falan ise free'den 4K geliyor. Dubai'de free alamıyorsunuz çünkü zaten ucuza geliyor.
Ben olsam Dubai'den alırdım çünkü risk az.

Son düzenleme:
Hollanda olursa arkadaşın tax free için uğraşması gerekecek. Halledemeyebilir.

Hollanda fiyat 35k falan ise free'den 4K geliyor. Dubai'de free alamıyorsunuz çünkü zaten ucuza geliyor.
Ben olsam Dubai'den alırdım çünkü risk az.
evet bana da öyle geldi fakat yurtdışından daha önce alışveriş yapmamış birisi olarak danışmak istedim. arkadaşım dubaide okuyor sıkıntısız getiririm dedi fakat emin olamamıştım

Arkadaşlar herhangi bir cevap var mı? Benim de Almanya'ya da Dubai'den alma şansım var. Hangisi daha uyguna gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…