Ben yurt dışında yaşıyorum. PlayStation 5 alacağım ama PlayStation 5 Pro çıkacakmış galiba. Sizce Pro'sunu beklemeli miyim yoksa direkt alınır mı? Bilemiyorum. Pro çıkarsa arada fiyat olarak uçurum olmayabilirmiş. PS5 anlık 500-600 frank arası.
Ben yurt dışında yaşıyorum. PlayStation 5 alacağım ama PlayStation 5 Pro çıkacakmış galiba. Sizce Pro'sunu beklemeli miyim yoksa direkt alınır mı? Bilemiyorum. Pro çıkarsa arada fiyat olarak uçurum olmayabilirmiş. PS5 anlık 500-600 frank arası.
Pro çıkacağını sanmıyorum zaten halihazırda çok güçlü bir konsol. 4K@60fps işi yalan olmuştu bir ara insanlar tepki gösterdi sonrasında optimizasyon için çalışmalara başladılar. Güzel optimizasyonlarla 4k@60fps verebilecek bir cihaz bunun prosu çıkarsa nasıl olur düşünemiyorum.
Slim’de çıkar pro’da bence. Çünkü stok sorunu yaşanıyor her nesil başlangıcında. O yüzden PS6’yı olabildiğince geç çıkarmak için pro’da çıkar bence. Her oyun 4K 60-120 FPS çalışır mesela. Ama beklemeye değmez bence.