PS5 Pro beklenmeli mi?

ozan1309

Hectopat
Daha fazla  
Ben yurt dışında yaşıyorum. PlayStation 5 alacağım ama PlayStation 5 Pro çıkacakmış galiba. Sizce Pro'sunu beklemeli miyim yoksa direkt alınır mı? Bilemiyorum. Pro çıkarsa arada fiyat olarak uçurum olmayabilirmiş. PS5 anlık 500-600 frank arası.

Beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. PS5 bence gayet yeterli özelliklere sahip zaten.

PS5 Pro çıkıcağına dair bir açıklama yok en fazla Slim modeli çıkar bence alın beklemeyin.

Pro değil de slim beklemeye değer benim için. Üstelik daha ucuz oluyor hep slimler.

Pro çıkacağını sanmıyorum zaten halihazırda çok güçlü bir konsol. 4K@60fps işi yalan olmuştu bir ara insanlar tepki gösterdi sonrasında optimizasyon için çalışmalara başladılar. Güzel optimizasyonlarla 4k@60fps verebilecek bir cihaz bunun prosu çıkarsa nasıl olur düşünemiyorum.

Slim’de çıkar pro’da bence. Çünkü stok sorunu yaşanıyor her nesil başlangıcında. O yüzden PS6’yı olabildiğince geç çıkarmak için pro’da çıkar bence. Her oyun 4K 60-120 FPS çalışır mesela. Ama beklemeye değmez bence.

Hocam Pro'ya çıkmayacak ya da çıkmadına daha çok var. Bence beklemeye değmez. Düz PS 5 bile hala daha çok güçlü bir cihaz, pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…