PS5 Pro CF7019 nedir?

lollybuttrash

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan PS5 Pro aldım, daha kargolanmadı. Birkaç şey gördüm, CF7021 ve CF7019 diye biraz baktım da CF7019'un ne oldugunu bulamadım. Bir de neye dikkat etmeliyim PS5 Pro'da? Satın alırken yani.

Hocam 7019 olsa ne olacak bir şey değişmiyor ki niye TR desteği falan aynı sonuçta.
Hocam cihaz olarak bir şey değişmiyor onu üstte yazdım zaten sadece fiyat pahalı geldi. Başka esnaflarda 30-35 aralığında bulabilir ister Avrupa ister Arap ülkeleri cihazları.

İptal etme hakkım var da direkt çıkarıp 32 33K ödeyemem taksitle aldım zaten bakalım hayırlısıyla. Teşekkür ediyorum bu arada yardımın için.
Tamam hocam taksitle aldıysan yapacak bir şey yok o zaman. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hocam cihaz olarak bir şey değişmiyor onu üstte yazdım zaten sadece fiyat pahalı geldi. Başka esnaflarda 30-35 aralığında bulabilir ister Avrupa ister Arap ülkeleri cihazları.

Tamam hocam taksitle aldıysan yapacak bir şey yok o zaman. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hocam ben zaten size karşı bir şey demedim. Dediğiniz doğru zaten.

Merhaba bende bir arkadaşımdan ps5 pro aldim oda hepsiburada casestation satıcısından satın almış fatura talep oluşturduk ama malesef hepsi burada satıcı tarafından fatura talebiniz karşılanmadi olarak geri döndü senden ricam olacak fatura geldimi size yada bana satıcının iletişim bilgilerini verirmisin
Hepsi buradadan siparişlerim kısmında ps5 proya tikla orda satış sözleşmesi var ona tıklarsanız satici bilgileri çıkart iletirseniz çok sevinirim veya fatura üzerindeki iletişim bilgilerine olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı