PS5 Pro çıkarken PS4 alınır mı?

Tamamdır iyice araştırıp PS5 alacağım.
Hocam biri yeni nesil diğeri eski nesil. Arada tabi dağ kadar fark var. PS4 eski nesil olduğu için daha fazla exclusive ve 3. parti oyunlar çıkmayacak. İmkanınız varsa PS5 alın.

Exclusive oyun takıntınız yoksa Series S veya Series X de alabilirsiniz.

Arkadaşlar PS4 8000 TL iken PS5 20000'e kadar çıkıyor. Arasındaki farkı pek bilmediğim için sordum. Yani ne fark var arasında 12000 TL'lik?

Benim için fiyatı önemli değil arasındaki fark çok fazla değilse PS4 alacağım büyük ihtimal.

Hocam PS4 kullanıyorum güzel konsol fakat 1080P30 konsolu. İleride oyunlar da gelmeyecek. Ayrıca bu fark iPhone 13 ile 14 arasındaki fark değil. 6-7 yıllık teknoloji farkından söz ediyoruz. Paranız varsa kesinlikle PS5 alın hatta bekleyip PS5 Pro alın.

Hocam PS4 kullanıyorum güzel konsol fakat 1080P30 konsolu. İleride oyunlar da gelmeyecek. Ayrıca bu fark iPhone 13 ile 14 arasındaki fark değil. 6-7 yıllık teknoloji farkından söz ediyoruz. Paranız varsa kesinlikle PS5 alın hatta bekleyip PS5 Pro alın.

Fikirleriniz için teşekkürler, farklarını araştırdım. Kesinlikle PS5 alacağım.

Arkadaşlar PS4 8000 TL iken PS5 20000'e kadar çıkıyor. Arasındaki farkı pek bilmediğim için sordum. Yani ne fark var arasında 12000 TL'lik?

Benim için fiyatı önemli değil arasındaki fark çok fazla değilse PS4 alacağım büyük ihtimal.
Fark baya çok karşılayabilirim diyorsan daha düşünme 5 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı