PS5 Pro GPU karşılığı nedir?

Herkese merhaba, PS5 Pro çıkmış bulunmakta ve GTA 6'nın bu konsola çıkacağı hakkında söylemler var. Benim merak ettiğim ise acaba NVIDIA ve AMD ekran kartlarından hangileri eşitidir diye düşünüyorum. Bende RTX 2080 Ti var. Testlere baktığımda eşit gibi gözüküyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia tarafında 3060, Amd tarafında 6600-6700 gibi bir yerlerde. Tabii oyun performansı olarak.

2080 Ti on numara bir kart eger sorunuz benim ekran kartım yeter mi? İse yeterlidir bende 2070s var inşallah bizimki de yeter ama konsoldan geç oynayacağız 1 yıl kadar.

GTA 6 hem düz PS5'e hem de Pro'ya gelecek.

Sanırım PS5 Pro'da RTX 4060 veya 7600/XT seviyesinde kart var. Ancak PlayStation'lar optimize edildiği için daha yüksek çözünürlük ile akıcı oyun deneyimi sunabiliyor. Yine de elinizde ki kart sorunsuz ise kullanmaya devam edin.

PS5 ~ 2070S veya 3060'a yakın. PS5 Pro ~ 4070 seviyelerinde. Digital Foundry videosunu izleyebilirsiniz.

2080 Ti on numara bir kart eger sorunuz benim ekran kartım yeter mi? İse yeterlidir bende 2070s var inşallah bizimki de yeter ama konsoldan geç oynayacağız 1 yıl kadar.
PS5 ~ 2070S veya 3060'a yakın. PS5 Pro ~ 4070 seviyelerinde. Digital Foundry videosunu izleyebilirsiniz.
Elimdeki kart şükür sorunsuz bazen pc yi hareket edince pc kendini resetliyor onun dışında problemim yok

Benim kart ile karşılaştırmasını izledim bir oyunda aynı performans veriyordu

Sizin kartta iyi bende 5700xt vardı sanırsam aynı performansları. Benim kart 300w güç çektiği için ona bir ayar yaptım sizde isterseniz deneyebilirsiniz MSI Afterburnerden Power Supply %75 yaptım 100w düştü performans %5 falan düştü ama çok birşey değil mesela 60 fps alırken 57 fps almak gibi

Son düzenleme:

Hocam ben de yapacağım bu ayarı çok teşekkürler bilgilendirmeniz için inşallah kasmasan güzel güzel oynarsiniz oynariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…