PS5 Pro için 4K monitör zorunlu mu?

pAww

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. PS5 Pro almayı düşünüyorum ama benim monitörüm 1080p 144 Hz, PS5 Pro maksimum 120 FPS destekliyormuş, o yüzden Hz konusunda sıkıntı yok ama 4K 120Hz monitör almak gerekli mi sizce? Yani ne gibi eksiklikler görürüm 4K monitör olmadan?

Hayır neden zorunlu olsun? Hangi çözünürlükte ise o çözünülükte görürsün bir şey kaybetmezsin.

Cihaz 1080P'den daha yüksek çözünürlükte 60+ FPS verebiliyor. Bu tarz bir eksiklik olur. Ayrıca VRR olması çok büyük bir artı.

Hocam şu anki monitörüm 1080p 144 Hz 120 FPS almak için 4K monitör mü olması lazım eğer 120 FPS alamıyorsam normal PS5 almak daha mantıklı çünkü 4K monitöre ekstra para vermek istemiyorum.

Tabii ki 4K monitör zorunlu değil ama makine gücünü 4K'da gösteriyor asıl olarak. 120 FPS almak istiyorsan oyunun onu desteklemesi gerekiyor. CoD BO6 falan destekliyor ama her oyun 1080P'de 120 vermez. Geliştiricinin onu ayarlamış olması lazım. Yanlış bilmiyorsam EA FC 60FPS'ye kilitli, 120 yapsam bile 60'da çalıştırıyordu makine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…