0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Merhaba yeni PS5 Pro aldım. 2. kolu orijinal kol alamak istemedim. 1. DualShock Edge. 2. Razer Volverine V2 Pro. 3. Nacon Rev 5 Pro. Bu 3'ünden birini alacağım, sizce hangisini almalıyım? (Genelde CoD gibi oyunlar oynarım)
Merhaba yeni PS5 Pro aldım. 2. kolu orijinal kol alamak istemedim. 1. DualShock Edge. 2. Razer Volverine V2 Pro. 3. Nacon Rev 5 Pro. Bu 3'ünden birini alacağım, sizce hangisini almalıyım? (Genelde CoD gibi oyunlar oynarım)
swiz7capone Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Dualshock Edge.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.157 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 6 Ocak 2025 #3 DualSense Edge'dir o.
swiz7capone Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 PROTECTQ dedi: DualSense Edge'dir o. Genişletmek için tıkla... Ben DualShock diye biliyordum öğrenmiş oldum
PROTECTQ dedi: DualSense Edge'dir o. Genişletmek için tıkla... Ben DualShock diye biliyordum öğrenmiş oldum
0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 swiz7capone dedi: DualShock Edge. Genişletmek için tıkla... Emin olamadım diğerleri görüntü olarak biraz daha iyi duruyor.
swiz7capone dedi: DualShock Edge. Genişletmek için tıkla... Emin olamadım diğerleri görüntü olarak biraz daha iyi duruyor.
swiz7capone Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 0eren_grbz0 dedi: Emin olamadım diğerleri görüntü olarak biraz daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Performans olarak DualShock hocam görüntüsüde benim için gayet iyi Tabii bu sizin fikrinizdir benim önerim DualShock Edge.
0eren_grbz0 dedi: Emin olamadım diğerleri görüntü olarak biraz daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Performans olarak DualShock hocam görüntüsüde benim için gayet iyi Tabii bu sizin fikrinizdir benim önerim DualShock Edge.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.157 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 6 Ocak 2025 #7 0eren_grbz0 dedi: Emin olamadım diğerleri görüntü olarak biraz daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü boş verin hocam. Aptif feedback ve adaptive trigger yeter DualSense'yi almanız için.
0eren_grbz0 dedi: Emin olamadım diğerleri görüntü olarak biraz daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü boş verin hocam. Aptif feedback ve adaptive trigger yeter DualSense'yi almanız için.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.263 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #8 Dualsense Edge tavsiye ederim.