PS5 Pro için monitör önerisi

Bütçe
9000

Bloodrexs

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
2K 144HZ HDMI 2.1
Merhaba iyi sosyaller, yurt dışından PS5 Pro getirtiyorum fakat monitörüm yok 2K 2.1 HDMI ıle uyumla monıtor onerisi var mı? Bütçem maksimum 9000 TL Hz onemlı degıl 144 ustu olsun yeterli bir de PS5'in tum ozellıklerını kullanabıldıgım bır monitör istiyorum IPS OLED hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell G2724D alınabilir bütçe içerisinde. HDMI 2.1 desteği var.

Bende onu düşündüm en mantıklısı o gibi HDMI 2.1 olması şart bir de başka önerebileceğin bir monitör var mı?

Bütçe içinde 2.1 zorunluluğu nedeniyle alınabilecek tek model bu

Ben begendim bu hafta almayi dusunuyorum PS5 icin alanlar var vrr falan destekliyormuş pişman etmez değil mi?

Valla bütçeniz içinde tüm isteklerinizi bu monitörden başkası karşılamıyor. Üzeceğini zannetmiyorum G2724D gayet iyi bir monitör.

Vallahi bütçeniz içinde tüm isteklerinizi bu monitörden başkası karşılamıyor. Üzeceğini zannetmiyorum G2724D gayet iyi bir monitör.

Sağ olun hocam Gaming gen uzerinden laptop.com.trden alacağım bir sorun olursa ilgilenirler değil mi? Ve aldiğimda hangi testleri yapmam lazim.

Sağ olun hocam Gaming gen uzerinden laptop.com.trden alacağım bir sorun olursa ilgilenirler değil mi? Ve aldiğimda hangi testleri yapmam lazim.

Söylediğiniz siteden hiçbir alışveriş yapmadım ama forumdaki çoğu arkadaş alışveriş için tercih ediyor. Güvenilir bir site.

VRR için monitörü konsol moduna geçirmeniz gerekir. Bununla beraber VRR'i kullanabilirsiniz.

Monitör stok 60hz ile geldiğini söyleyenler var, 165'e çekmek için önce bir bilgisayara bağlamanız gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı