Jeffbezos Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 366 Çözümler 1 3 Kasım 2024 #11 Smmmhunter dedi: Siz uğraşmayın. Odyssey OLED G8'i alın. Ömürlük bir monitör. Genişletmek için tıkla... Bu kadar güzel monitörün neden çerçevelerini simetrik yapmamışlar anlamıyorum. Simetrik çerçeve olsa çok daha güzel olacak. s4hnn dedi: Ghosting muhabbeti falan oluyor Genişletmek için tıkla... Testini yaparsınız. Maksimum 10 dakika sürüyor zaten bütün testler.
Smmmhunter dedi: Siz uğraşmayın. Odyssey OLED G8'i alın. Ömürlük bir monitör. Genişletmek için tıkla... Bu kadar güzel monitörün neden çerçevelerini simetrik yapmamışlar anlamıyorum. Simetrik çerçeve olsa çok daha güzel olacak. s4hnn dedi: Ghosting muhabbeti falan oluyor Genişletmek için tıkla... Testini yaparsınız. Maksimum 10 dakika sürüyor zaten bütün testler.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 3 Kasım 2024 #12 Jeffbezos dedi: Bu kadar güzel monitörün neden çerçevelerini simetrik yapmamışlar anlamıyorum. Simetrik çerçeve olsa çok daha güzel olacak. Testini yaparsınız. Maksimum 10 dakika sürüyor zaten bütün testler. Genişletmek için tıkla... Arkasındaki soğutma teknolojisinden diye biliyorum. Emin değilim.
Jeffbezos dedi: Bu kadar güzel monitörün neden çerçevelerini simetrik yapmamışlar anlamıyorum. Simetrik çerçeve olsa çok daha güzel olacak. Testini yaparsınız. Maksimum 10 dakika sürüyor zaten bütün testler. Genişletmek için tıkla... Arkasındaki soğutma teknolojisinden diye biliyorum. Emin değilim.
s4hnn Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinobi 3 Kasım 2024 #13 Jeffbezos dedi: Bu kadar güzel monitörün neden çerçevelerini simetrik yapmamışlar anlamıyorum. Simetrik çerçeve olsa çok daha güzel olacak. Testini yaparsınız. Maksimum 10 dakika sürüyor zaten bütün testler. Genişletmek için tıkla... Hocam çerçeveler çok göze batıyor mu? Smmmhunter dedi: Arkasındaki soğutma teknolojisinden diye biliyorum. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım sizce monitörün verdiği ses nasıldır? Bunun için ek hoparlör almalı mıyım?
Jeffbezos dedi: Bu kadar güzel monitörün neden çerçevelerini simetrik yapmamışlar anlamıyorum. Simetrik çerçeve olsa çok daha güzel olacak. Testini yaparsınız. Maksimum 10 dakika sürüyor zaten bütün testler. Genişletmek için tıkla... Hocam çerçeveler çok göze batıyor mu? Smmmhunter dedi: Arkasındaki soğutma teknolojisinden diye biliyorum. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım sizce monitörün verdiği ses nasıldır? Bunun için ek hoparlör almalı mıyım?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 3 Kasım 2024 #14 s4hnn dedi: Hocam çerçeveler çok göze batıyor mu? Hocam bir şey daha soracağım sizce monitörün verdiği ses nasıldır? Bunun için ek hoparlör almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir hoparlörü var. İş yapar. Göze batmaz.
s4hnn dedi: Hocam çerçeveler çok göze batıyor mu? Hocam bir şey daha soracağım sizce monitörün verdiği ses nasıldır? Bunun için ek hoparlör almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir hoparlörü var. İş yapar. Göze batmaz.
U ugur 1 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #15 asus rog swıft var bence almısken en iyisi o
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 9 Kasım 2024 #16 ugur 1 dedi: asus rog swıft var bence almısken en iyisi o Genişletmek için tıkla... Sırf ROG yazıyor diye en iyisi demek iyiymiş. Neye dayanarak en iyisi diyorsunuz merak ettim.
ugur 1 dedi: asus rog swıft var bence almısken en iyisi o Genişletmek için tıkla... Sırf ROG yazıyor diye en iyisi demek iyiymiş. Neye dayanarak en iyisi diyorsunuz merak ettim.
U ugur 1 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #17 ROG yazıyor diye mi? En fazla parlaklığa sahip Dolby Vision desteklı ve inanılmaz renklere sahip, ben gördüm monitörü begendım onerdım. Samsung modeline en iyi demişsiniz monitör işik actiginizda kayboluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
ROG yazıyor diye mi? En fazla parlaklığa sahip Dolby Vision desteklı ve inanılmaz renklere sahip, ben gördüm monitörü begendım onerdım. Samsung modeline en iyi demişsiniz monitör işik actiginizda kayboluyor.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 15 Kasım 2024 #18 ugur 1 dedi: ROG yazıyor diye mi? En fazla parlaklığa sahip Dolby Vision desteklı ve inanılmaz renklere sahip, ben gördüm monitörü begendım onerdım. Samsung modeline en iyi demişsiniz monitör işik actiginizda kayboluyor. Genişletmek için tıkla... Model bile belirtmemişsin. Sadece ROG Swift öneriyorum demişsin. QD-OLED'ler çoğu anlamda WOLED'lerden daha iyi. Ayrıca en iyisi olduğunu ben değil. Onlarca inceleme ve RTINGS sıralamaları söylüyor.
ugur 1 dedi: ROG yazıyor diye mi? En fazla parlaklığa sahip Dolby Vision desteklı ve inanılmaz renklere sahip, ben gördüm monitörü begendım onerdım. Samsung modeline en iyi demişsiniz monitör işik actiginizda kayboluyor. Genişletmek için tıkla... Model bile belirtmemişsin. Sadece ROG Swift öneriyorum demişsin. QD-OLED'ler çoğu anlamda WOLED'lerden daha iyi. Ayrıca en iyisi olduğunu ben değil. Onlarca inceleme ve RTINGS sıralamaları söylüyor.
U ugur 1 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #19 Hocam kaç tane modeli var Samsung'a benzeyen? 32 inç 4 k OLED yaz bak cıkıyor direkt. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
s4hnn Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinobi 19 Kasım 2024 #20 Hocam sizce sizin önerdiğiniz bunlardan iyi mi? Monitör 1 - Monitör 2 Bir de samsungun ki hangi OLED çeşidi hocam bulamadımda. @Smmmhunter
Hocam sizce sizin önerdiğiniz bunlardan iyi mi? Monitör 1 - Monitör 2 Bir de samsungun ki hangi OLED çeşidi hocam bulamadımda. @Smmmhunter