Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 19 Kasım 2024 #21 s4hnn dedi: Hocam sizce sizin önerdiğiniz bunlardan iyi mi? Monitör 1 - Monitör 2 Bir de samsungun ki hangi OLED çeşidi hocam bulamadımda. @Smmmhunter Genişletmek için tıkla... Samsung genel anlamda daha iyi. QD-OLED kendisi.
s4hnn dedi: Hocam sizce sizin önerdiğiniz bunlardan iyi mi? Monitör 1 - Monitör 2 Bir de samsungun ki hangi OLED çeşidi hocam bulamadımda. @Smmmhunter Genişletmek için tıkla... Samsung genel anlamda daha iyi. QD-OLED kendisi.
s4hnn Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinobi 20 Kasım 2024 #22 Smmmhunter dedi: Samsung genel anlamda daha iyi. QD-OLED kendisi. Genişletmek için tıkla... Adamsınız hocam. Teşekkürler.
Smmmhunter dedi: Samsung genel anlamda daha iyi. QD-OLED kendisi. Genişletmek için tıkla... Adamsınız hocam. Teşekkürler.
Oflulaz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 8 Şubat 2025 #23 s4hnn dedi: Adamsınız hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Monitörü(g8) aldınız mı? Memnun musunuz?
s4hnn dedi: Adamsınız hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Monitörü(g8) aldınız mı? Memnun musunuz?
itsagalaxy Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #24 Smmmhunter dedi: Hayır hocam. Satıcısı zaten Hepsiburada. Bu ürünler kafa atsanız kırılmayacak köpüklerle sarılı. Hiçbir şey olmaz. Kargoyu alırken anormal bir darbe görürseniz teslim almazsınız olur biter. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın kafa atsanız da kırılmaz demişsiniz ya ondan patladım
Smmmhunter dedi: Hayır hocam. Satıcısı zaten Hepsiburada. Bu ürünler kafa atsanız kırılmayacak köpüklerle sarılı. Hiçbir şey olmaz. Kargoyu alırken anormal bir darbe görürseniz teslim almazsınız olur biter. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın kafa atsanız da kırılmaz demişsiniz ya ondan patladım
s4hnn Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinobi 14 Haziran 2025 #25 itsagalaxy dedi: Hocam yanlış anlamayın kafa atsanız da kırılmaz demişsiniz ya ondan patladım Genişletmek için tıkla... Hocam ben denemek için kafa attım harbiden kırılmıyor. Benim kafam kırıldı.
itsagalaxy dedi: Hocam yanlış anlamayın kafa atsanız da kırılmaz demişsiniz ya ondan patladım Genişletmek için tıkla... Hocam ben denemek için kafa attım harbiden kırılmıyor. Benim kafam kırıldı.