PS5 Pro için TV vs monitör

Daha fazla  
PS5 Pro almak istiyorum aklımda iki seçenek var. Sizce LG 55 inç 4K OLED 120 Hz TV mi, yoksa 32 inç LG UltraGear 4K OLED 480 Hz mi?

Belirtmeyi unutmuşum, genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım fps değil.

Son düzenleme:
Hikayeli oyun oynayacaksan PS5 Pro'da alacağın FPS'ler belli zaten al TV'yi keyfine bak.

İstersen 480 istersen 2000Hz al PS5 Pro ile o FPS'yi zaten alamayacaksın bir anlamı ve mantığı yok. Ben olsam televizyon alırım en azından televizyon olarak da kullanırım.

İstersen 480 istersen 2000Hz al PS5 Pro ile o FPS'yi zaten alamayacaksın bir anlamı ve mantığı yok. Ben olsam televizyon alırım en azından televizyon olarak da kullanırım.
Peki PS5 4K'da 60 fps veremiyor mu?

LG TV tabii ki yazdığın seçeneklerden.

4K herhangi bir ekran ve ses sistemi gayet sarar. Sıfır Android 4K televizyona, PS5 Pro'ya bütün bütçeni bitirme.

PS keyif işidir benim için alırım koskocaman televizyonumu mis gibi oynarım.

Ben Pro kullanıyorum her oyunda 120FPS yok. 4K televizyonda kullanıyorum. PC olduğu için burada rekabet oyunlarını oynuyorum. PS te hikaye tarzı FC filan. Bilgisayarın varsa fazladan masraf yapmamak için monitör alabilirsin. Sadece PS kullanacaksan televizyon daha iyi olur.

Alacağın cihazın HDMI 2.1 desteklemesine özen göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…