PS5 Pro ithalatçı garantili alınır mı?

Çınar Erdaş

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, ben PlayStation 5 Pro alacağım fakat size de bir danışayım dedim. MediaMarkt'ın kendi sitesinde PS5 Pro 50.000 fiyatında ithaalatçı garanti hali 39.000 fiyatında ürünün yorumları da hepsi memnun sizce ithaalatçı garantili alınır mı?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, ben PlayStation 5 Pro alacağım fakat size de bir danışayım dedim. MediaMarkt'ın kendi sitesinde PS5 Pro 50.000 fiyatında ithaalatçı garanti hali 39.000 fiyatında ürünün yorumları da hepsi memnun sizce ithaalatçı garantili alınır mı?

40.000 liraya oyun bilgisayarı alınan bir dönemde, 40.000 liraya konsol almak mantıklı değil. Sadece tek bir oyun için FC 25 oynamak için falan alacaksanız sakın almayın. Eğer oyunlara bütçem yetiyor lüks takılacam, her ay 1 oyun alacam diyorsanız, belki alınabilir.

40.000 liraya oyun bilgisayarı alınan bir dönemde, 40.000 liraya konsol almak mantıklı değil. Sadece tek bir oyun için FC 25 oynamak için falan alacaksanız sakın almayın. Eğer oyunlara bütçem yetiyor lüks takılacam, her ay 1 oyun alacam diyorsanız, belki alınabilir.
PS Plus var ya. Üyelik alarak da oynayabilir.

40.000 liraya oyun bilgisayarı alınan bir dönemde, 40.000 liraya konsol almak mantıklı değil. Sadece tek bir oyun için FC 25 oynamak için falan alacaksanız sakın almayın. Eğer oyunlara bütçem yetiyor lüks takılacağım, her ay 1 oyun alacağım diyorsanız, belki alınabilir.

Hocam peki bu attığım linkteki satıcıyla yorumlara yazan kişilerin aldığı satıcı farklı monomy satıcısı güvenilir midir diğer satıcıyı bulamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı