PS5 Pro Japonya'da ucuz mu?

konohali

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim kardeşim Mart'ta Japonya'ya gidecek 10 günlüğüne. PS5'i satıp parasını kardeşime vereceğim, bana PS5 Pro getircek. Aklıma takılan soru şu PS5 Pro Asya cihazı X o farklı oluyor mu? Bazen X ile giriş yapılıyor o ile çıkış bir de PS5 Pro ne kadar Japonya'da? Getirttireceğim kendisi öz kardeşim olur kazıklamaz beni. Bir de Japonya'dan gümrüğe takılır mı? PS5 Pro ve 20 22K ya falan bulunur mu?

Merhaba arkadaşlar. Benim kardeşim Mart'ta Japonya'ya gidecek 10 günlüğüne. PS5'i satıp parasını kardeşime vereceğim, bana PS5 Pro getircek. Aklıma takılan soru şu PS5 Pro Asya cihazı X o farklı oluyor mu? Bazen X ile giriş yapılıyor o ile çıkış bir de PS5 Pro ne kadar Japonya'da? Getirttireceğim kendisi öz kardeşim olur kazıklamaz beni. Bir de Japonya'dan gümrüğe takılır mı? PS5 Pro ve 20 22K ya falan bulunur mu?
Hocam eğer indirim varsa 25-26K yoksa 30K'ya bulunur. Eğer kardeşiniz playstationı kendisi getirecekse, herhangi bir kargo vs durumu olmayacaksa gümrüğe asla takılmaz.(gümrük memurunun gönlüne göre ama mevzuata göre takılmaması lazım) Fark olarak da güç kablosunun ucu farklıdır büyük ihtimal. Türkiye'de ya dönüştürücüyle kullanacaksınız ya da yeni güç kablosu alacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı