PS5 Pro vs 4070 Super sistem

Hocam aldığınız sistem 1440P'de her şeyi 60 FPS üzerinde oynatabilecek bir sistem. PS 5 Pro sürümü için bile 1440p 60 FPS şüpheli. Eğer grafik ve performans takıntınız varsa doğru tercihtesiniz.

Grafik takıntım var ve monitör de alacağım 2K.

Mantıklı ama 4070 Super sistemin siparişini verdim bugün. PC alacaksam da 2K için alırım dedim hep kendime.
Ozaman gerek yok almana. Tek artısı daha önce konsolun olmadıysa Exclusive oyunları PS plus ile neredeyse para vermeden oynayabilmen. En kötü çok istersen sarı siteden falan ithalatçı'dan satın alma temiz bir ps5 + tek kol dualsens alırsın 14-15 civarına en fazla. Hevesini almış olursun hem ayrıca sahibi olmadığın oyunları da oynarsın.

4070 Super sistem daha mantıklı güç olarak. PS5 Pro'nun optimizasyon ile gücünü görmedik ama 4070 Super'i geçebileceğini sanmam. Eğer son 2 senede çıkması beklenen özel oyunlara ilk günden erişeyim derseniz veya GTA 6 oynamak isterseniz düşünülebilir veya sisteminizin yanına seneye PS5 alabilirsiniz. PS5 de gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…