Açıkçası bana göre de açık ara PC önde çok daha işlevsel. Ben sadece 14 yıllık bir masaüstü PC kullanıcısıyım ve sıkılmıştım 4 ay önce 4060 sistemi sattım. Ve şu an da tekrar PC dizdim çünkü oyunlar hayatımın bir parçası ve çok özledim. Uzun zamandır da PS5 ve PC arasında gidip geliyordum. Hevesim vardı eski bir PS2 kullanıcısı olarak fakat mantıklı karar almak istedim. Para da kolay kazanılmıyor maalesef. Şimdi PC de oyunları Türkçe yama ile oynama avantajı bile benim için yeterli PC demem için ekstra olarak çok fazla mod kurabilmek. Ve her ne kadar önermesem oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabilme avantajı var. Keza Windows gibi bir artın tüm dünya ayakların altında serili oluyor. Ve oyunlar PS Store gibi tek tekel bir firma değil de bir ton uygulama da oyun alabilme avantajı var Epic Ubisoft vs. şimdi ben de bunları düşündükçe zaten PC almaya karar verdim. PS ise alana tabii ki saygım var ama benim saydığım şu avantajlar varken PS bence de alınmaz. Eğer elinizin altında bir PC veya laptop varsa PS5 almak çok daha mantıklı bence.