PS5 Pro vs 4070 Super sistem

Ee sonuçta 2milyar dölar yapsınlar bir şeyler.

Rockstar bu zamana kadar oyunlarını 2 milyar dolarla yapmadı? 2008 yapımı GTA 4 hikayesi 2023 yapımı AC Mirage'tan daha çok merak uyandırıyorsa Rockstar'ı tebrik etmemiz gerekiyor. 2 milyar dolar yapsınlar bir zahmet olmuyor işte, bu zamana kadar yaptıkları kaliteli oyunlar sayesinde oluyor GTA 6 bütçesi.

Açıkçası bana göre de açık ara PC önde çok daha işlevsel. Ben sadece 14 yıllık bir masaüstü PC kullanıcısıyım ve sıkılmıştım 4 ay önce 4060 sistemi sattım. Ve şu an da tekrar PC dizdim çünkü oyunlar hayatımın bir parçası ve çok özledim. Uzun zamandır da PS5 ve PC arasında gidip geliyordum. Hevesim vardı eski bir PS2 kullanıcısı olarak fakat mantıklı karar almak istedim. Para da kolay kazanılmıyor maalesef. Şimdi PC de oyunları Türkçe yama ile oynama avantajı bile benim için yeterli PC demem için ekstra olarak çok fazla mod kurabilmek. Ve her ne kadar önermesem oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabilme avantajı var. Keza Windows gibi bir artın tüm dünya ayakların altında serili oluyor. Ve oyunlar PS Store gibi tek tekel bir firma değil de bir ton uygulama da oyun alabilme avantajı var Epic Ubisoft vs. şimdi ben de bunları düşündükçe zaten PC almaya karar verdim. PS ise alana tabii ki saygım var ama benim saydığım şu avantajlar varken PS bence de alınmaz. Eğer elinizin altında bir PC veya laptop varsa PS5 almak çok daha mantıklı bence.

Şahsen hikaye anlamında değil ben oynanış açısından konuştum. Ben oyunlarda her şeyi yapmak isteyen birisiyim, mesela GTA V´de istediğin yerlere girip çıkamıyorsun, GTA V´in bütçesi 250milyon dolardı. Ancak GTA 6 çok daha büyük bir bütçe ile çıkış yapıyor en azından şehirde gezerken çoğu etkileşimi yapmak isterim.

Detaycılığa lafım yok ama oynanışları çok kötüdür Rockstar oyunlarının. Zaten herkes burada topa vurur. Çünkü aşırı kötü.

Ben RDR2'nin oynayışından memnunum. Ağır bir oyun olduğu için ağır karakter olması da hoşuma gitti gram sıkılmadım. Vuruş hissi mükemmel her vurduğun kısma ayrı tepki veriyor. En çok yakınanlar animasyon yapacağız diye karakteri yavaş yaptıkları için söylenenler. Bu konuda hak veririm ama karakterin kötü oynanışı olduğu konusunda katılmıyorum. Karakter yürürken bile aşırı tok hissettiriyor. Sanki ata binerken gerçek hayatta biniyormuşuz gibi.

GTA 5 konusuna gelirsek 2013 yapımına göre oynayışını beğeniyorum. Çoğu eski oyun beni sıkarken GTA 5 oynanışı sıkmadı açıkçası. Karakter yeteri kadar atikti yavan animasyonlar yoktu. Vuruş hissi dönemine göre iyiydi. Şimdiki zamana göre eh işte. Kötü oynanış sıfatını yakıştıracağımız oyunlar Ubisoft'un yaptıkları çöplerdir.

Biraz kendime cevap vermiş gibi oldum ama olsun. Benim bu konuyu açma sebebim cidden. Siz değerli dostlarımın da yorumlarını bilmek oldu eğer çok mantıklı bir yorum görseydim fikrim değişebilirdi ama göremedim herhalde herkes benimle aynı fikirde PC daha mantıklı konusunda.

Kişisel cevap vermekten kaçındım ben. Yoksa sabaha kadar kendime göre gömerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…