PS5 Pro vs 4070 Super sistem

Haklısınız kişiye göre değişebilen bir durum herkese hitap etmeyebilir. Bu konuda diyebilecek bir şey yok.

Sizin yorumlarınızı da okudum dediğiniz gibi kişiye göre değişen bir tercih şahsen bence de RDR2 üstüne bir oyun gelmedi bitirdikten sonra uzun süre keyif alamadım oyunlardan. Ama Grand için aynı şeyi diyemiyorum maalesef. Dediğim gibi kişisel.

Hocam 4070 sistem alın.

Öyle yaptım hocam teşekkürler 4070 Super sistemi yapıştırdım.

Öyle yaptım hocam teşekkürler 4070 Super sistemi yapıştırdım.
Hayırlı olsun hocam bende çok yakın zamanda 4060 Ti çektim cidden güzel performansı. Yaklaşık 5 yıldır GT 1030 kullanıyordum yaşadığım değişimi siz hayal edin. Ama GT 1030'un hakkını yemek istemiyorum canavar gibiydi hala çok iyi çalışıyor hiç ısınmıyor GTA 5 falan rahat oynatıyordu.

4060 Ti 1080P'nin en tepe kartı şu an da NVIDIA için çok iyi tercih hayırlı olsun ve teşekkürler.

Fit birini tanıyorum hocam. Bana oyunları bedava sağlıyor. Ordan kurtarıyorum.
O Fit birine söyle bakalım bu oyunları sana bedava sağlayabilecek mi Sosyal medya hesaplarını, internet bankacılığına erişiyorsan kartlarını kaptırınca ağlamak yok ama. Ayrıca donanım mining'ini hiç söylemiyorum.

Listeni inceledim. Alayının Switch versiyonu vardır, PC'de çok güzel oynanır. Birde listenden aslında birçok oyun kırık yani. Örnek Persona serisi.

Listeni inceledim. Alayının Switch versiyonu vardır, PC'de çok güzel oynanır. Birde listenden aslında birçok oyun kırık yani. Örnek Persona serisi.
Alayının Switch versiyonuyla dandik grafiklerle oyun oynamak isteyen gitsin emulatör indirsin. Konumuz PS5 Pro ve 4070 Super.

PS alanların çoğu zaten FIFA oynuyor. Bana bir kırık FİFA 23, 24 atarsan haklı olduğunu itiraf ederim. Atamadığınız sürece korsanı desteklemek boş laf.

E yok PC'de kırılmamış yani. Bedava oynamanın böyle yolları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…